Ötvös Tibor

Május 11-én jön a PC-s Street Fighter x Tekken

Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Street Fighter x Tekken PC-s verziója.

A Capcom mai bejelentése szerint a számítógépes verzió a mára már megszokott, a konzolos változatokhoz képest két hónapos csúszással lát napvilágot, azaz május 11-én jelenik meg. Ennek ellenére örülni kell a hírnek, hiszen korábban még arról is halhattunk, hogy a Street Fighter IV magas warezolása miatt a sorozat többé nem látogatja meg a PC-ket.



A verekedős játékok szerelmesei pedig pezsgőt is bonthatnak, hiszen a Tekken széria először látogat át számítógépekre. A Street Fighter x Tekken 38 harcost vonultat majd fel, melyek között természetesen ott lesznek a két franchise legismertebb szereplői. De természetesen lesznek rejtett karakterek és később megjelenő harcosok is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Amiga #4
    Én is megveszem. És ha csak ezen múlik, felnyomom addig az FBI-nek az összes hazai és nemzetközi torrentoldalt. :-D
  • vk90 #3
    Ne legyen igazad...
  • Skynet #2
    Hogy a pc-sek bizonyítsanak...ahhhahahahaha...:DDDD

    Majd még rajtad kívül megveszi vagy 30ezer ember a maradék félmillió meg letolja warezban,elvégre "mocskosszar konzolcím"...:)
  • vk90 #1
    Még szép, hogy örülünk, ls most van itt az ideje a pécéseknek, hogy bizonyítsanak. Én biztos, hogy megveszem eredetiben pc-re, és remélem még sokan mások is. Ha nagy eladásokat produkálna a pc verzió, akkor még az sem kizárt, hogy a Namco Tekken-ek is jönnek pc-re.