Ötvös Tibor

Nem támogatja a gamepadot a Mass Effect 3


A BioWare hivatalosan is bejelentette, hogy a Mass Effect 3 PC-s verziója nem támogatja a különböző kontrollereket.

Így aki esetleg eddig gamepaddal játszotta a játékot, annak ideje gyakorolni a billentyűzet+egér kombinációt, mivel a PC-s verzióban csak ez a lehetőség lesz elérhető. Ettől azonban nem elképzelhetetlen, hogy lesznek olyan kontrollerek, melyekkel el tudjuk indítani a programot, de a BioWare nem támogatja ezt a lehetőséget.


"A PC-s verzió nem támogatja a kontrollereket" - árulta el Chris Priestly, a BioWare kommunikációs menedzsere. "Talán működnek, talán nem, de a játék nem támogatja őket." Ez mondjuk annyira nem meglepő, hiszen a BioWare eddigi alkotásai sem bírtak ezzel a lehetőséggel. Így azoknak kell gyakorolni, akik az eddigi részeket konzolon játszották és most valamiért átálltak PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • halaszlo #7
  Elvileg az Arkam Asylum/City sem támogatja csak az xbox controllert, de egy kis ügyeskedéssel simán be tudtam üzemelni az 1-2 ezer forintos controlleremet. :)
  Sok előnye van ám annak a bill.+egér comboval szemben.
 • Zombee #6
  Gyakorlatilag a ME játékosok kb. 80-90%-ának :).
 • BalMat #5
  Egyáltalán kinek jut eszébe egy ilyen játékot konzolon játszani?
 • Gyuszopapa #4
  Übergagyi.
 • Hornymut #3
  Azoknak, akik PC-t használnak? Speciel én is PC-n játszom a ME sorozatot, és meg sem fordult soha a fejemben, hogy kontrollerrel irányítsam a játékot. Ízlés kérdése a dolog, de szerencsére a ME minden platformon élmény :-)
 • narumon #2
  Egyáltalán kinek jut eszébe egy ilyen játékot PC-n játszani? Ehhez konzol kell kontroller, bedobni és élvezni, mint egy filmet.
 • GazCamp3r #1
  Mivel konzolos játékról van szó, ezért tuti, h menni fog xbox kontrollerrel, de ki lenne az a hülye aki pc-n egér helyett kontrollerrel irányít egy shooter játékot...