Ötvös Tibor

Még idén jön a Diablo 3 és az új Call of Duty

Az Activison nagyon sikeres időszakot zárt és az idei megjelenéseiket tekintve 2012-ben sem zárnak negatív mutatókkal.

A kiadó a mai napon elárulta, hogy 2012 második felében már biztosan megjelenik a Diablo 3, de természetesen pontos dátumot nem árultak el. Ugyanebben az időszakban jön az újabb Call of Duty rész is, melyet a Treyarch készít és a pletykák szerint a Black Ops folytatása lesz.



Márciusban jön (X360 exkluzívként) a Call of Duty: Modern Warfare 3 Content Collection, mely a játékhoz megjelent eddigi összes DLC-t tartalmazza majd (Piazza, Liberation és a bejelentett Overwatch). Meglepetésre a Skylander sorozatuk is sikeres, hiszen eddig 20 millió játékot adtak el. No nem a programból, hanem a hozzá vásárolható plüssfigurákból, melyeket ugye be lehetett szkennelni a játékba és utána azzal a figurával játszhattuk a programot.

És akkor Blizzard további alkotásait (World of WarCraft: Mists of Pandaria, StarCraft sorozat) már ne is említsük, melyek bizonyára nem lesznek veszteségesek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #5
    Még jó, hogy te magad vagy az értelem! Azt meg már költői kérdésnek szánom, hogy ekkora tudással hogyan aljasodsz le az agyhalott játékok forumának olvasásához???
  • hunwhite #4
    A többit is csak agyhalottak tolják...
  • Skynet #3
    A COD4 v5.0-ra maximum a buta casual réteg vevő,pc-n halott.

  • n0k0m #2
    Activision Blizzard
  • plu604 #1
    Most... most az Activision adja ki a Diablo III-at?