Ötvös Tibor

Már megjelenése előtt kiegészítőt kap a Mass Effect 3

Már a megjelenése napján kiegészül a Mass Effect 3.

A BioWare a mai napon jelentette be, hogy a hamarosan megjelenő Mass Effect harmadik része már a megjelenés előtti napon megkapja az első kiegészítőjét, mely a From Dust címet viseli. Azt azonban még nem tudni, hogy a 10 dolláros DLC mit tartalmaz majd.

A legtöbben úgy vélik, hogy a fejlesztők által korábban már lenyilatkozott titokzatos csapattag lesz elérhető és valószínű egy új küldetés is elérhető lesz. De az sem kizárt, hogy az azonos címmel megjelent Ubisoft alkotás készítője, Eric Chahi kézlenyomata lesz felfedezhető a végeredményen.

Mindenesetre a hivatalos megjelenésig várnunk kell, ami március 9-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #11
    Egyébként a Mass Effect az egyik legjobb játék amit valaha csináltak, így én biztos vevő vagyok a harmadikra is, a többit is DLC-k nélkül nyomtam, soha nem éreztem, hogy félkész játékkal játszottam volna. Itt is kibírom a DLC hiányát.
  • narumon #10
    Megint a magyar fizetésekhez nézitek. Mennyi a 10 dollár? Egy amerikai polgár 40 perces munkájának a bére. Röhögve fizeti ki. Te is kifizetnéd, ha a te órabéred 60%-a lenne az ára, de hát nem te vagy a célpiac.
  • Skynet #9
    Ha neked nem sok 10 dodó egyetlen szaros karakterért,vagy egy 20 perces misszióért...:)
    Én fogom a játékotmegveszem a DLC-ket pedig szépen warezmegoldással mellérakom..
    Ezeknek a dlc-knek a tartalma jóesetben 500ft-ot ha ér....
  • Cef #8
    Az EA és a Bioware üzleti modellje ellen semmit sem tehetünk, szerintem is pofátlanság ez a módszer, én is utálom, de attól még működik, mert az emberek megveszik. Sőt, még azt is mondom, hogy igazán meg sem éri végigjátszani a játékot amíg ki nem jön az összes történet-orientált dlc, mert nem lesz meg a teljes élmény. De a szar rendszer ellenére 2-7$ közti összeg egyetlen dlc-ért nem sok, itt azzal van a probléma, hogy a dlc-kből van túl sok. Ezzel a 10 dollárossal más a helyzet, ez már szerintem is nagy lehúzás, így első dlc-nek.
  • cateran #7
    1 olyan dlc-ert, ami mar a jatek megjelenese elott bejelentesre kerult,1 cent is sok...Ez szimplan "vegyuk ki a jatekbol/bele se rakjuk es adjuk el kulon" azaz "a vasarlok hulyek" elv es rohadtul bosszanto...Egyszeru arcul kopes....Mondjuk a Bioware a tor-ral bizonyitotta, hogy nagyon szart is siman ki tud adni (es itt most a programozasra gondolok)
    Ugy egyaltalan...ha 1 dlc nem ingyenes, az szimplan lehuzas...
  • Cef #6
    A Mass Effect dlc-i 2-7$ között mozognak. Nehogy azt mond, hogy ez olyan marha drága. Ha meg arra gondoltál, hogy ha mindet megveszed sokba kerül, akkor olvasd el újra a hozzászólásomat.
  • cylonflatus #5
    Addigra talán valaki magyarítást is csinál hozzá....
  • JethroHUN #4
    Számolj már utána, olcsóak a dlck? vicces
  • Lordboxi #3
    Mondjuk az se ártanna, ha le lehetne tölteni őket a marketplaceról itthon is mert a 2 höz nem lehetett, szóval nekem azok is kimaradtak, de így is teljesnek éreztem.
  • Cef #2
    Én egy olyan kiadást látnék szívesen, ami tartalmazza a teljes trilógiát minden egyes DLC-vel. Na egy ilyenre tuti beruháznék. Í

    gy, hogy kifizetem a játékot, utána pedig egyenként veszem a DLC-ket, amik igaz hogy olcsóak, de mire mindet megveszed már összejön az alapjáték ára is, inkább kihagyom. Ha nem lennének DLC-k megvenném, legfeljebb ha majd egyben adják az összes letölthető tartalommal együtt.