Ötvös Tibor

Friss Aliens: Colonial Marines trailer


A Gearbox már hosszú ideje készíti az Aliens: Colonial Marines címet kapott FPS-t, mely jelen állás szerint csak az év végén jelenik meg.

Azonban a hétvégén megjelent egy trailer, mely amellett hogy nagyon látványos, hangulatilag is a legjobbak között tartható számon és eséllyel indul az Év végi díjátadókon is. A filmes elemekkel operáló előzetesben nem láthatunk játékmeneti elemeket, de ezt most elnézzük.


A történet szerint a USS Sulaco fedélzetére egy különleges elit alakulatot küldenek, hogy megakadályozzanak egy Xenomorph fertőzést. Ám a bevetés balul sül el, a csapat lezuhan az LV-426 kolóniára és hamarosan a saját életükért kell küzdeniük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skynet #6
    Csak hálistennek a ALIEN 4-nek csúfolt izét nem veszik alapul sehol csak a első 3 film mérvadó...
    Állatokról nem tudni semmit de lehet a telepesek állatokat tartottak akárcsak a Alien 3-ban (lásd igazi rendezői vagy könyv),így lehet több Alien, valamint arról se tudni hogy küldtek-e ki kutatócsapatot oda ahol rokonának arcára tapadt a "mancs", nem kizárható hogy kiküldtek oda bárkit hogy kiderítse miafrancot hoztak haza.:)

    //Játék:
    Trailerek teaserek meg jöhet minden csak nem hoz lázba, az AvsP3-nál is kecsegtető volt a sok kp és videó aztán maga a játék egy hatalmas rakás hangulatmentes buta szarkupac lett az AvsP1-2höz képest..
  • tomboy013 #5
    Ha a 4. Alien filmet is nézzük, kizárja hogy akárki is túlélhette az LV-426-os incidenst. Különben nem szívtak volna 200 évet azzal hogy klónozzák Ripley-t hogy kivehessék belőle a lényt, amit majd katonai célokra felhasználhatnak.
  • Wittgen #4
    Viszont ez még mindig nem válasz arra, hogy honnan lesz olyan sok xeno a bolygón.
    :)
    De ez már részletkérdés. Legyen jó a progi, hozza a hangulatot, a többi nem számít.
  • Zombee #3
    Nem tudjuk, hány tojás került a Sulaco-ra, és ha a katonák túlélik a balesetet, a lények is túlélhetik. Egyébként rossz nyomon jársz, igaz hogy csak kb. 150 telepes lehetett a bolygón, és csak ennyi xenomorph fejlődhetett ki, de az űrhajón rengeteg tojás volt, és az több napnyi távolságra volt a kolóniától, így a robbanás sem biztos, hogy kárt tett benne. Innen már csak egy lépés, hogy a túlélő katonák is befogják a "segélykérő" (1. film) rádiójelét.
  • Wittgen #2
    Kíváncsi vagyok, hogy hogyan folytatják, mivel a katonák a 2. részben (film) elég sok alien-t kilőttek + a reaktor felrobbanása is rendet tett a környéken, kvázi a fészek is elpusztult. Ha hozzávesszük, hogy csak kb 150 telepes volt a bolygón, akkor kitalálható hogy max 149 alien + a királynő fejlődött ki. Ezek viszont mind egy szálig kinyíródtak....

    Na, mindegy, csak kukacoskodtam. A játékot várom, imádom az alien FPS-eket.
  • Zombee #1
    Tényleg... a Sulaco-ról semmit se tudni azután, hogy a mentőkabint kilőtte az Alien 3 elején. Felrobbanni nem láttuk, szóval bármi lehetséges.