Ötvös Tibor

Megjelent az egyik legsikeresebb magyar játék folytatása

Gondolom sokak számára cseng ismerősen a kultikus Terep2 cím, mely egy remek fizikával megáldott, amatőr "autóverseny" volt.

Ennek alapján készítette el a hazai Invictus csapata, melyet végül a Codemasters jelentetett meg. A játék nagyon jól sikerült és számos ötletes módjával komoly sikereket arattak vele nemzetközileg (a legsikeresebb Capture the Flag volt, mely tulajdonképpen egy autós fogócska). Sajnos a csapat azóta már csak sikeres és kevésbé sikeres mobilos játékokat készít.


Ma azonban szinte a semmiből jött a hír, hogy a Steam oldalán megjelent az In2ane címet kapott folytatás, melyet azonban már nem a hazai csapat készített, hanem egy orosz fejlesztőcég, a Targem Games. A kiadást pedig a Codemasters egy játék elejéig átengedte a GFI-nek. Így egy esetleges siker esetén talán az angol kiadó feléleszti a sorozatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • beef #4
    Hangulatban sajnos közelében sincs az 1nsane-hez.
  • endrev #3
    Igen, nincs deformáció. :( Így pont azt hagyták ki, amitől igazán különleges volt a program, de mondjuk azért a játékélmény így is hasonló, ez tény, szóval maradt még benne.. De azért hiányzik, mégiscsak az a magyar srác (már nem jut eszembe a neve) fejlesztette ki az algoritmusokat a deformációhoz, amire aztán ráugrott a Codemasters és lett belőle Insane.
  • kjhun #2
    Steamre még csak most jött ki?? Hát, le vannak maradva rendesen. Már 2011.10.13.án kijött az eredeti, meg a tört változat is. Ráadásul angolul, nem oroszul.

    A játék topikja
  • Egerwin #1
    Insane-ben nitro?
    Meg ahogy látom itt nem is deformálódnak a kocsik, mint az eredetiben...