Ötvös Tibor

Játékot kap az Ong-Bak

Ha vannak filmek, melyek nem a történetükről váltak híressé, akkor az Ong-Bak mindenképpen közéjük tartozik.

A filmsorozat tulajdonképpen arra volt jó - főleg az első rész -, hogy megmutassa a zseniális Tony Jaa képességeit és tehetségét. A film hazánkban is kultikus státuszba került és sokan kaptak kedvet a Muay Thai stílus megismerésére. Hamarosan pedig a monitorokon is harcolhatunk, hiszen ma jelentették be, hogy játékot kap az Ong-Bak sorozat.

A történetet azért emeltem ki az elején, mert a fejlesztéssel megbízott Studio HIVE elmondása szerint "a játék egy sokkal mélyebb történettel rendelkezik majd, mint a filmek". Ebből a szempontból nem lesz túl nehéz dolguk, ám minket, a rajongókat jobban érdekel, hogy hogyan valósítják meg a harci részeket. Az Ong-Bak: The Game ugyanis itt csúszhat majd el.

Mindenesetre a Studio HIVE szorosan együttműködik a filmet készítő stúdióval, így reméljük a legjobbakat. A premier még az idén esedékes és elméletileg mindenre meg is jelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #11
    Nem szólt neki senki, hogy az lehetetlen, úgyhogy megcsinálta :).
  • Wittgen #10
    Viszont a trükkös ugrásokat meg tudja oldani élőben :-)

    Egyébként Tony Jaa mind a 4 eddigi filmje gáz sztorival bír, viszont a bunyós jeleneteket az egyik legjobbaknak tartom, amiket eddig filmekben láttam.
  • xido #9
    az nem 2.rész volt,hanem a 2.filmje,a Tom Yum Goong...
    egyszer valahol olyat olvastam,de túl nagy kamunak tűnik,hogy a srác meglátta a
    Mátrix filmet és sok helyütt valósnak hitte a trükkös ugrásokat és ezeket ezdte megszállottan gyakorolni
  • gumibéka #8
    Az Ong Bak volt Tony Jaa-nak a "tech" demója, múltkor olvastam egy összefoglaló cikket a 3 részről és abban írták, hogy (ha jól emlékszem) az első rész trükkjeit 7 évig gyakorolták. Viszont mindet a főszereplő csinálja kaszkadőr, kötelek, cgi nélkül.
  • koschwarz #7
    egy ilyen filmet senki nem a történetért és a zseniális színészi játékért néz meg. a verekedések és a koreográfiák viszont kiválóak, tony jaa olyan mint jackie chan fénykorában.

    a második részben van az a több mint 10 perces vágás nélküli jelenet, amikor megy végig egy szórakozóhelyen, és mindenkit letesz ikonba? :D
    na AZ viszont tényleg zseniális teljesítmény!
  • caius marius #6
    A film nem túl szinvonalas. De Tony Jaa az zseniàlis ès a verekedèsek is naguon ott vannak. A poèn az, hogy a manus ezt tudja èlőben is ugyanúgy.
  • NovaTerra #5
    Mi volt benne kiváló? Én csak azt a részt láttam, hogy az alacsony srácon szétvertek egy komplett bárt, persze ennek ellenére ő vert meg mindenkit. Csak rossz jelenet láttam és maga a film azért ennél színvonalasabb?
  • Szefmester #4
    Volt több is? :/
  • sajtosnudli #3
    Az első rész kiváló volt, a Sárkány Bosszúja is. A többi viszont borzalmas...
  • Tyler1 #2
    Nagyobb szégyen nem lehet, mint a film folytatásai(3. résszel az élen)...