Ötvös Tibor

Thi4f: multi is lesz benne

A Thief sorozat elég rég hallatott magáról. A harmadik epizód megjelenése óta már eltelt 8 év, így éppen ideje, hogy Garett visszatérjen.

Az Eidos 2009-ben jelentette be, hogy készül a negyedik epizód, melyből azonban eddig alig-alig látott napvilágot bárminemű információ. Néha azért megtudhatunk valamit, de azokat is többnyire csak pletyka szinten. Elméletileg a tavalyi GDC-n kellett volna bemutatkozni a játéknak, de ez elmaradt.



Ma pedig újabb értesülések láttak napvilágot a játékkal kapcsolatban. Először is a Thi4f (vagy Thief 4) az Unreal Engine 3 motorját használja, másodszor pedig valószínű multis elemek is kerülnek majd a programba. Ez újdonság, hiszen a Thief sorozat eddig kimondottan a szóló kampányra épített, de a hírek szerint most már online lehetőségeink is lesznek.

A Thi4f továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bhalage #4
    a pr0k tudjak, hogy a 4 az egy a betu, de ugylasztik ezek nubok -.-

    THIAF paszmnek, thiaf!
  • Fbn Lx #3
    ha nagyon absztrakt agyad van, akkor a 4 egy picit hasonlíthat egy enyhén elforgatott, szögletesen írt, és túlhúzott szárú e betűre. :D 4e
  • Bendzs #2
    Épp ezt akartam írni én is... :D

    "Kicsit" hülyén néz ki, és a játék megjelenése után elég jó táplálék lesz a trolloknak a "ThiAf" név...
  • Broafka #1
    Thiaf? :) nem értem miért erőltetik néha ezt az "írjuk a folytatás számát a névbe" dolgot. A háromnál még jó volt, mert az e-t szokták ilyen számosan 3-nak írni, de a 4 az az 'A', nem? :)