Ötvös Tibor

Hamarosan jön az AC: Revelations Mediterranean Traveler Map Pack

Az Assassin's Creed sorozat legújabb darabja, a Revelations sokak számára csalódás volt, hiszen nem tartalmazott akkora újításokat, mint a második rész vagy a Brotherhood.

Január 24-én azonban egy újabb kiegészítő jelenik meg, mely a Mediterranean Traveler Map Pack címet kapta és kimondottan a multis játékmódokat egészíti ki újabb térképekkel. A bejelentés szerint összesen hat új térképet kapunk, melyek között szerepel Jeruzsálem és Konstantinápoly is.

Klikk ide! Klikk ide!

Ugyanakkor, kimondottan a rajongók kérésére pár klasszikus Brotherhood térkép is elérhető lesz, így többek között Firenzében is újra kalandozhatunk. A csomag nyolc angol fontba kerül majd és a rajongók bizonyára nem sokat töprengenek majd a megvásárlásán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #2
    Nyolc font három pályáért sem sok. Egyébként meg ha más valamiben a multi játékmenet, akkor még meg is érheti. Battlefield3nál senki nem rinyált, hogy kiadták a Back to Karkand DLC-t, pedig az csak és kizárólag régi pályák gyűjteménye, a Wake Island ráadásul majdnem összes eddigi Battlefieldben benne volt. Annyi lehet benne a probléma ESETLEG, hogy a Brotherhood nem túl régen jelent meg, és el tudom képzelni, hogy 100% tökugyanaz, mint az előző változata.

    De ezzel el is jutottunk a másik feléhez a problémának:
    Singleplayer DLCért rinyálni egy olyan játéknál, ahol évente jelennek meg komplett új részek, igen nagy gyökérség.
  • Bendzs #1
    "A csomag nyolc angol fontba kerül majd és a rajongók bizonyára nem sokat töprengenek majd a megvásárlásán." Ebben biztos vagyok. A 6 pályából amit a DLC tartalmaz, 3 benne van az előző rész(ek) multiplayer módjában, tehát ha úgy vesszük, 8 fontért vehetsz 3db pályát.

    A játék rajongói oldalán megy az oltás rendesen az Ubisoft felé amiért csak multiplayer DLC-ket adnak ki, ráadásul ilyen áron. Egy ilyen érdekes megjegyzés pl. a "For f*ck's sake, give us singleplayer DLCs, this is not f*cking CoD!!!"