Ötvös Tibor

Új Resident Evil: Operation Raccoon City trailer

A Resident Evil legújabb része, az eléggé "elakciósodott" Operation Raccoon City eddig nem igazán nyerte meg a rajongók tetszését.

A program egy szimpla, csapat alapú akciójátéknak tűnik, ami elég messze esik attól a vonaltól, amit a sorozat a harmadik részig képviselt. Ezt valószínű érzi a Capcom is és ezúttal egy valóban hangulatos kis trailert jelentettek meg, melyben azonban csak CGI-animáció látható, magából a játékból nem láthatunk semmit.


A játék 1998. szeptemberében játszódik és a második és harmadik rész közötti időszak eseményeit mutatja be egy teljesen új szemszögből. A játékos ugyanis ezúttal a "rosszak" oldalára állhat, hiszen az ORC hősei az Umbrella Corp. elit katonái, akik feladatul kapták, hogy tüntessenek el mindent és mindenkit aki él (vagy már nem ) és mozog.

A Resident Evil: Operation Raccoon City konzolos változatai március 23-án jelennek meg, a PC-s verzió még nem rendelkezik premierdátummal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #5
    Így a videó alapján még lehet jó játék. Csak el kell szakadni a többiektől, veszítsük el a fegyvereket, és meneküljünk majdnem folyamatosan. Akciódús túlélőhorror is lehet így.

    De miért kell világítania mindennek? Mintha lopakodó karácsonyfát nézne az ember.
  • Parker71 #4
    Szerintem egyik rész se állt eddig ennyire távol az eredeti elképzeléstől és ami igazán szomorú, hogy el tudom képzelni, hogy az emberek még így is megveszik.
    Egy az egyben fel kellne vásárolni az Amnesia fejlesztőit és az ő kezükbe adni a következő rész fejlesztését - megcsinálnák az évtized játékát...
  • Seth #3
    Nem szégyenít ez már meg semmit. Sokan elfelejtik, hogy készültek olyan nem túl jó játékok a sorozatban, mint pl az Outbreak, Dead Aim,Survivor , amik már megtették ezt :)
  • Parker71 #2
    Ez a trailer izgalmas, kár, hogy a játék megszégyeníti a Resident Evil nevet - remélem a fejlesztők betartják az igéretüket és a 6. rész méltó lesz a sorozat hírnevéhez.
  • Wittgen #1
    Basszus, ha ilyen minőségi cuccot tudnak készíteni animációsan, akkor igazán csinálhatnának ebből a címből egy egész estés mozifilmet is.