Új videót kapott a Resident Evil: Village

A jelek szerint a Village sztorija végre ismét egy érdekes Resident Evil játékot tár majd elénk.

A Resident Evil játékok megreformálása a hetedik résszel történt meg, amire egyébként már szükség is volt, hiszen nem véletlen, hogy az ötödik vagy hatodik rész Remastered kiadásait nem követeli szinte senki. A Capcom a tegnapi Resident Evil Showcase-n be is mutatta a nyolcadik, Village címet kapott fejezetet, mely egy egészen érdekes és izgalmas történetet kínál majd.

Kezdjük ott, hogy Lady Dimitrescura továbbra is az utóbbi évek legjobb gonoszának tűnik, ráadásul a közönségkedvenc Chris Redfield is egyre sötétebb karakternek tűnik. A játék demója is egészen egyedi módon lesz elérhető. Április 18-án 8 órán keresztül kap minden PS4 és PS5 tulaj 30 percet, hogy a címet adó faluban eltöltsön egy kis időt. Majd április 25-én ugyanilyen feltételek mellett a Dimitrescu kastélyt járhatjuk be. Végül május 2-án 24 órán keresztül minden platform tulajdonosa eltölthet 1 órát a két helyszínen, a saját felosztása szerint. A játék egyébként május 7-én jelenik meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #1
    "Végül május 2-án 24 órán keresztül minden platform tulajdonosa eltölthet 1 órát a két helyszínen, a saját felosztása szerint."

    hát ezen lehetne vitatkozni hogy a cdprojekt megoldása a jobb vagy ez