Ötvös Tibor

Ingyenes lesz a Microsoft Flight

Januári ajánlónkban megemlítettük az elméletileg ebben a hónapban megjelenő Microsoft Flight című szimulátort.

Azért csak "elméletileg", mert a program akkor még nem rendelkezett hivatalos megjelenési dátummal, de ez a mai napon megváltozott. A kiadó ugyanis a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a Flight csak tavasszal jelenik meg - de akkor teljesen ingyenesen lesz elérhető.


Ez nagyon meglepte az egész világsajtót, hiszen a játék nagyon pofásnak tűnik és a valódi szimulátorrajongók már epekedve várnak egy valódi, realisztikus repülős játékra. Ráadásul azok, akik rendelkeznek Games for Windows Live profillal, azok a később megjelenő kiegészítőket is ingyen kapják meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sanyicks #4
    FS full skálázható volt simán arcadeosítani lehetett, ilyen fizikára mint ebben. Tehát valószínű hogy ez nem lesz skálázható... arcade lesz megváltoztathatatlanul
  • wolruf #3
    Itt pár komolyabb FS rajongóval hatalmasat csalódtunk. Nem véletlenül került ki a Simulator a nevéből. Ez egy arcade lesz, amit talán fel lehet húzni valamennyire, de hogy az alapkiadás semmilyen szinten nem lesz megfelelő a szimulátor kedvelőknek, az biztos. Egy pici (szerintük nagy) szigeten repkedhetsz légi zsetonokat és geoládákat keresgélve, ahol már a leszállás is egy nehéz dolog... hááát, nem ezt vártuk. Remélem hamar lesz valami alternatíva, addig marad az FSX
  • Zombee #2
    A Microsoft Flight Simulator egy másik sorozat, ezért maradt le. A hivatalos oldalon amúgy (meg más magyar cikkekben is) írják, hogy a játék skálázható nehézségű lesz, átlag játékosnak és profi szimulátorosnak egyaránt meg fog felelni. Persze ez marketing szöveg, de az angol nyelvű cikk írja. Igaz, az sg szerkesztők nem beszélni inglis. És ez is kimaradt: "További érdekesség, hogy a Microsoft Flightban debütál az ICON A5 repülő, amit a valóságban csak ez év végén kezdenek majd gyártani, így a játékosok hamarabb ismerkedhetnek meg vele, mint az igazi pilóták." (forrás: pcd**e)
  • sanyicks #1
    hát a szimulátorrajongók szerintem ez után nem epekednek mert semmi szimulátor nincs benne, nem véletlenül maradt le a simulator szó.