Ötvös Tibor

Ezek lettek volna a Star Wars: The Old Republic helyett

A héten jelent meg a Star Wars: The Old Republic, mely a BioWare első MMO-ja.

Azt azonban alig tudta bárki is, hogy ha George Lucas és cége nem egyeztek volna bele abba, hogy egy újabb MMO készüljön a Csillagok háborúja univerzumában, akkor erre az esetre a BioWare több vasat is tartott a tűzben. Készen álltak már a tárgyalások az Electronic Arts-szal egy esetleges Gyűrűk ura MMO kapcsán.

Mellette további három terv volt már készen. A legérdekesebb a mostanában nagyon felkapott Trónok harca, melyből a BioWare szintén szívesen készített volna egy multis játékot. De a csapat jobban koncentrált a Tolkien-univerzumra, hiszen a harmadik MMO A szilmarilok című kötetre épült volna. Az utolsó pedig Stephen King A setét torony sorozatát vette volna alapul és egy Gunslinger játékmenetre építő játék lett volna.

Azonban sikerült a megegyezés és végül elkészülhetett a Star Wars: The Old Republic.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • amitakartok #4
    Egyértelműen az előbbi. Igazán mély játék manapság már nem igazán akad, mert mindent direkt lebutítanak hogy minél nagyobb legyen a célközönség és így a mani. És még azon csodálkoznak, ha nagy hírnevű játékok modern folytatásait nem veszik az emberek...!
  • shandix #3
    Igen észrevettem és azt is hogy a filmből készült játékok elég nagy bukások szoktak lenni persze tisztelet a kivételnek. Elkélne dönteni hogy a rajongókat akarják kielégíteni vagy játszható játékot csinálni mert a kettő gyakran nem jár együtt...
  • amitakartok #2
    Ezek már ismert sztorik, így egy esetleges játékadaptációval ezen címek sikerére építenének. Nem ritka az ilyesmi; pl. manapság amint kijön egy népszerűbb film moziban, valaki szinte rögtön liszencel játékjogokra, hogy a hírnévből megszedjék magukat. Ezek az adaptációk általában undorítóan alacsony minőségűek (lásd pl. Avatar).
  • shandix #1
    Könyörgöm olyan nehéz lenne egy saját story-val előállni?