Ötvös Tibor

Decemberi ajánló

Október és november hó igazán bőséges volt a játékostársadalom számára, így talán nem is baj, ha egy hónapig "pihentetik" a tárcájukat és az előző két hónapban kimaradt alkotásokat vásárolják meg.

Decemberben ugyanis elég kevés olyan program jelenik meg, melyre valóban érdemes lesz pénzt költeni. December 13-án jelenik meg a Battlefield 3: Back to Karkand, mely a népszerű és sikeres (8 milliód adtak el belőle, 12 milliót szállítottak ki a boltokba) harmadik epizód kiegészítője. Ebben a sorozat eddigi legnépszerűbb pályák lesznek elérhetők és mellé kapunk számos ismerős fegyvert és járművet is.

20-án végre megjelenik a sokak szemében csak "Galaxies-gyilkos" Star Wars: The Old Republic, melynek bétájára eddig több mint 2 millióan jelentkeztek. A játékot sokan a World of WarCraft egyetlen, valóban veszélyes ellenfelének tekintik és mondjuk ez egy BioWare terméktől nem is olyan meglepő. Megjelenés után beszámolunk róla.



És innentől olyan programokat sorolunk fel, melyek pontos megjelenési dátummal nem rendelkeznek, de elméletileg decemberben jelennek meg. Itt van mindjárt a Postal III, mely a - jogosan - polgárpukkasztó széria régen eltűnt, majd hirtelen előkerült epizódja. A Source Enginet használó program sokak kedvence lehet, mivel a fejlesztők minden eddigire rátettek még egy lapáttal.

Elméletileg még idén jön a Telltale Games új kalandjátéka, mely a népszerű The Walking Dead alapján készült. Túl sokat nem tudunk a programról, de remélhetőleg még idén látjuk. A végére maradt a WarHammer 40k: Space Marine - Chaos Unleashed, mely a sikeres akciójáték kiegészítője lesz.

És mivel itt az év vége, így várjuk a [email protected] címre az olvasók szavazatait és ezúttal is a 2011-ben megjelent legjobb és legrosszabb/legnagyobb csalódást keltő címeket várjuk. A szavazatok a december 22-ig várjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Baliquez #7
    "...mely a népszerű The Walking Dead alapján készült. Túl sokat nem tudunk a programról, de remélhetőleg még idén látjuk."

    Ha a nevét sem tudjátok, az valóban nem túl sok.

  • galocza #6
    "Legalább behozhatjuk a múlt havi lemaradásunk."-at. Ez magyar, nem angol. Vannak toldalékaink.
    Minden tiszteletem pl (dr) Sohár Anikóé, aki a Pratchett könyveket fordította magyarra (olykor nem kis fordítói leleménnyel), de amikor a tárgyragot lehagyta (rendszeresen), kicsit mindig megrándult egy kis izom az arcomon.
  • Evoluti0N #5
    Egyébként az része a cikknek, h "melynek bétájára eddig több mint 2 millióan jelentkeztek" sántít az "eddig" része, mivel a béta véget ért, szóval többen már nem fognak jelentkezni.
  • Evoluti0N #4
    Jogos kérdés...
  • WoodrowWilson #3
    Próbáltad is a bétát, vagy csak a levegőbe puffogtatsz?
  • RoyalPredator #2
    "20-án végre megjelenik a sokak szemében csak "Galaxies-gyilkos" Star Wars: The Old Republic, melynek bétájára eddig több mint 2 millióan jelentkeztek. A játékot sokan a World of WarCraft egyetlen, valóban veszélyes ellenfelének tekintik és mondjuk ez egy BioWare terméktől nem is olyan meglepő."

    Tiborka tiborka...

    Nem a játék "Galaxies-gyilkos", hanem a háttérben álló marketingesek. Egy Galaxies 2 kenterbe verné ezt a szutykot, ami az 1etlen SW MMO a piacon, aztán a franchise-t pedig minden oldalról megerőszakolja...

    Nem mellesleg a WoW-nak nagyon sok veszélyes ellenfele van, a legnagyobb a
    GUILD WARS 2
  • Jimmyke #1
    Itt van karnyújtásnyira tőlem a NWN2 Mask of the Betrayer tokja, ami akkora, mint 2 sima DVD tok és egy szép vastag kézikönyv is van benne, így hát amikor a DLC-t kiegészítőnek fordítva olvasom, csak szomorúan csóválom a fejem, hogy ilyen ez a játékipar manapság.

    Letölthető extra tartalom =/= kiegészítő.