Ötvös Tibor

Már készül a hatodik Hitman játék

Hat éves kihagyás után a Square-Enix nem elégszik meg egyetlen Hitman játékkal.

A rajongók nagyon örültek, mikor végre hivatalosan is bejelentették az ötödik Hitman játékot, mely az Absolution alcímet viseli és jövőre jelenik majd meg. Ám a kiadó nem elégszik meg egy ilyen hosszú szünet után egyetlen játékkal, hiszen a legújabb hírek szerint már készül a hatodik epizód is.

A Deus Ex: Human Revolution fejlesztését sikerrel letudó Eidos Montreal készíti majd az Absolution kiegészítőjét, de a kiadó már elhatározta, hogy jövőre alapít egy új csapatot, mel kifejezetten a hatodik Hitman játékra koncentrál. Az új csapatban 150 fő dolgozik majd, a projekt irányítását pedig a Square Enix londoni részlegének vezetője, Lee Singleton kapta feladatául.

A munkába az IO Interactive nem lesz bevonva, ők majd a hetedik részt készítik. A jelek szerint a Square-Enix átvette a Call of Dutynál alkalmazott Activision taktikát és évente jelennek majd meg Hitman programok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bendzs #7
    Amikor azt mondtam, hogy nem CoD-szerű Hitman-t akarok, nem azt mondtam hogy ugyanaz a kategória a két játék, hanem azt értettem ez alatt, hogy - idézem magam - "nem szeretnék jövőre egy ugyanilyen küldetéssort, ugyanezzel a motorral, csak más pályákon..."

    Más szóval ne legyen a földig lebutítva a játék.
  • sad1976 #6
    a CoD "menj ide, robbantsd fel ezt, a Hitman nem ilyen játék! nem egy csőben kel szaladgálni.minden küldetést más más módszerrel lehet megoldani. általában 3-4 variáció is van valakinek a likvidálására.órákat lehet tötymörögni a helyes módszer kidolgozásán a Cod ban mióta van ilyen? nem is 1 kategória a 2 játék.
  • NovaTerra #5
    Mégis milyen küldetést készítenél egy bérgyilkosnak az általad felsoroltakon kívül? A védj meg valakit is sablon, meg az ölj meg valakit, de egy bérgyilkos mit csináljon, süssön tortát?
  • Fresh Duke #4
    I have a bad feeling about this... :(
  • Bendzs #3
    És még mielőtt valaki belém köt: nem vagyok CoD hater, élveztem az utolsó részt, de nem szeretnék jövőre egy ugyanilyen küldetéssort, ugyanezzel a motorral, csak más pályákon...
  • Bendzs #2
    Felőlem jöhet minden évben egy új rész, még örülnék is neki, de: legyenek változatos küldetések, nem szeretném majdnem ugyanazt a küldetéssort végigcsinálni minden évben (értem ezalatt a CoD "menj ide, robbantsd fel ezt, menj ide, tisztítsd meg a területet, menj ide, robbantsd fel ezt, menj ide, ölj meg mindenkit, menj ide, küldetés vége, <repeat>" típusú küldetésmenetét).
  • JaSoN HuNTeR #1
    "Call of Dutynál alkalmazott Activision taktikát és évente jelennek majd meg Hitman programok."

    Bárcsak igy lenne a HLnél is :(