Ötvös Tibor

Kaszáltak a DarkOrbit készítői

A DarkOrbit az egyik legsikeresebb, böngészőből ingyenesen játszható játék a piacon.

Rengetegen játszanak nap mint nap az űrhajós programmal és a jelek szerint elég sokan hajlandóak komolyabb összeget is befektetni a siker érdekében. A DarkOrbit készletében ugyanis megjelent egy különleges tárgy, mely egy tízes szintű Zues Drone. Ahhoz, hogy ezt a dronet megszerezzük, meg kell vásárolni mind a kilenc korábbi szintű robotot és vázlat is. És persze 1000 dollárt is le kell perkálni.



A hírek szerint ez azonban még "kívánatosabbá" tette a dolgot, hiszen mindössze négy nap alatt 2000 felhasználó vásárolta meg a dronet. Ez pedig 2 milliós bevételt jelentett a fejlesztőknek. További jó hír, hogy bár a Bigpoint csak és kizárólag ingyenesen játszható MMO-kkal foglalkozik, a mikrotranszakciós megoldásnak köszönhetően azonban csak az idei évben 200 milliós profitot könyvelhettek el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Marko001 #6
    Miért? Egy festményre is képesek sokan kiadni több millió dollárt, vagy még sokkal többet. Mondjuk egyik sem normális. :)
  • Frosty01 #5
    EGY EZER DOLLÁR???
  • JethroHUN #4
    szánalmas aki erre a szarra ennyit eklölt... ha már böngész free mmo akkor Battlestar Galactica Online, még 3D-s is. Grafikája pedig elég jó böngészős játékhoz képest
  • Gyuszopapa #3
    Nagy az isten állatkertje.
  • sly007 #2
    Grepolis-ról is szívesen olvasnék hírt! :)
  • fergusonpapa #1
    Azt a rohadt O_o