Ötvös Tibor

20 perc Resident Evil: Operation Raccoon City


Aki eddig abban bízott, hogy az előzetes hírek csalnak és a legújabb Resident Evil rész visszatér az eredeti túlélő horror vonalra, az most mozgásban is láthatja, hogy tévedett.

Az Operation Raccoon City ugyanis egy kőkemény akciójáték lesz, melyben a csapat alapú akciózáson lesz a hangsúly. Ahogy a ma megjelent, közel 20 perces trailerben is látni, a játék jobban hasonlít a Gears of War sorozatra, mint akár csak az előző Resident Evil részre. A rajongóknak érdemes lesz megvárni egy esetleges játszható demót, mielőtt vásárlásra adják a fejüket.


A játék 1998. szeptemberében játszódik és a második és harmadik rész közötti időszak eseményeit mutatja be egy teljesen új szemszögből. A játékos ugyanis ezúttal a "rosszak" oldalára állhat, hiszen az ORC hősei az Umbrella Corp. elit katonái, akik feladatul kapták, hogy tüntessenek el mindent és mindenkit aki él (vagy már nem ) és mozog.

A Resident Evil: Operation Raccoon City konzolos változatai március 23-án jelennek meg, a PC-s verzió még nem rendelkezik premierdátummal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DontKillMe #6
    Resi Evil 2 a legjobb talán. Ez vicc. 2012-re (akkor jelenik ugye meg) nem tudták megoldani a fal/ajtó előtti helyben járás effektust? Szánalom.
  • mcwolf #5
    Ez inkább valami Gears of Evil stuff
  • spR #4
    Banyeg, ez de gaz :(
  • Parker71 #3
    Ez valami förtelem - hogy tehetnek ilyet egy Resident Evilel - akik kitalálták ezt, azokat kéne egy csapat zombi közé dobni - szánalom.
    A Code Veronicától jobbat nem fognak ezek csinálni - adják el a jogokat olyanoknak akiket a pénzcsináláson kívül más is érdekel.
  • gromgotth #2
    Jajj!
    Úgy látszik én maradok a második résznél, vagy végigtolom megint a 4-et.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Maradjunk annyiban, hogy ez egy Resident Evil 5.5