Ötvös Tibor

A Modern Warfare 3 miatt vesztett a csapat

A jelek szerint a sport világát is elérte a Call of Duty: Modern Warfare 3 őrület.

Egy amerikai fociedző ugyanis a játék megjelenésével magyarázta csapata gyenge szereplését egy rangadón. "A csapat tagjai nagyon fiatalok" - árulta el a Louisville Egyetem csapatának edzője, Charlie Strong a Pittsburgh Panthers elleni vereség után. "Szóltam nekik az egyik edzésen, hogy nincsenek túl nagy formában, így másnapra is rendeltem egy edzést. De akkor sem voltak meggyőzőek. Elárulták, hogy megjelent egy új játék és ez az ok. Megkérdeztem, hogy milyen játék lehet fontosabb, mint az előttetek álló kihívás?"



"Sajnos azonban nem dobtam el a játékot, hanem engedtem, hogy a srácok továbbra is arra összpontosítsanak. Az edzéseken végig csak azt hallottam, hogy így a Call of Duty meg úgy a Call of Duty. Egész héten ezt hallottam, még a meccsen is a kispadon. Fiatal emberek és valami újat láttak meg a programban, így egyszerűen nem vehette fel a versenyt ezzel egy izzasztó edzés vagy egy meccs."

A Modern Warfare 3 8-án jelent meg és rögtön történelmet írt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #14
    Megvan a COD!! :D Már fel is mondtam, van rengeteg időm, a hitelekből még elélek egy darabig, de legalább addig tolom. :)

    Nah viccet félretéve, van aki szereti, van aki nem, de ezt bármilyen új játékre rá lehetne fogni hogy biztos az miatt nem sikerült nekik, most jelent meg elment az eszük blablabla!
    Nem kell ám mindent a játékokra fogni. :)
  • richard45 #13
    Te csak akkor érzed jól magad ha benyomhatod ezt az ezerszer lerágott sablont? Gondolom mindenkinek leesik az álla ettől az "újdonságtól" amit mondasz.
  • tatish #12
    1. valszínű tényleg csak reklám, és semmi igazságalapja nincs
    2. ha ezek tényleg tények, akkor agyban eléggé lekvár csapat lehet , mivel (és most nem akarok megbántani senkit) csak egy játék miatt feladni a kötelezettségeit az embernek az eléggé gáz, és ha ezt így megszokja akkor késni fog melóhelyről is , vagy bealszik meló közben mert hajnal 4ig játszott, legyenek már felelősek a saját tetteikért. Csak némi önuralom kell hogy " na jó most játszok vele este 10-ig aztán majd másnap vagy valamikor folytatom".
    Nem a játék tehet róla, hanem az aki rosszul használja fel.
  • Skynet #11
    "egy csak egérrel jól játszható"
    Ez baromság. Precízebben,könnyebben,pontosabban,jobban. De nem CSAK jól.
  • senki687 #10
    Amit ennyire túl kell reklámozni, azzal már valami baj van.
  • gabeone #9
    Szerintem ennek a játéknak a sikere, a konzolnak a szégyene. Amiért így gondolom: egy csak egérrel jól játszható játék sikeres a joystick piacán..
  • Bhalage #8
    és látá vala az Úr, hgoy ez így jól vagyon! ..
  • Skynet #7
    Pc-n pedig továbbra is bukta a konkurenciával szemben...:)
  • Skynet #6
    Reklám reklám és hype hype..:)
  • davidka003 #5
    Az egész egy jó reklám, ti meg elhiszitek.