Ötvös Tibor

Befenyegette a warezolókat az Activision

Ahogy tavaly, úgy az idei, még megjelenés előtt álló Call of Duty rész, a Modern Warfare 3 is idő előtt napvilágot látott.

A program számítógépes változata ugyanis a napokban felkerült a torrent-oldalakra, mely eseményre az Activision azonnal reagált. Egy közleményében ugyanis "megfenyegette" azokat a felhasználókat, akik letöltik és használják a lemezt. Egy feltöltött kép szerint az ígéretet be is tartják: számos játékos jelentette be, hogy bizony kijöttek hozzá és választhatott: vagy kifizeti az 5 ezer dolláros büntetést vagy leszedi a gépéről a programot.



A Modern Warfare 3 egyébként a kaliforniai Fresno egyik raktárából került ki. Egy illető ugyanis felmarkolt egy lemezt a raktárban található Call of Duty játékból, ám hibázott: PC-re ugyanis két lemezen jelenik meg a program és ő csak a második diszket tudta kicsempészni az épületből. A lebukott felhasználókat egyébként az Activision véglegesen bannolja az online játéktérről.

A Modern Warfare 3 november 8-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lack #22
    Azért csak kipróbálom, aztán ha tetszik, meg nem 4 órás a játékidő akkor lehet, hogy megveszem... majd... egyszer..., ha 4-5k körül lesz az ára.
  • Zero 7th #21
    Leszahahahaharjuk magasróóóóól ki mennyit dolgozott rajta, ha a végeredmény egy hulladék fos. És ha SZERINTEM nem ér pénzt, akkor aztán tökmindegy, hogy mennyit talált ki az Ektivizsön, hogy szerintük mennyit kéne érte fizetnem.

    A piac már csak ilyen, beárazza a termékeket a korrekt szintre.

    Tekintve, hogy a hivatalos út mellett létezik ingyenes alternatíva is(a konkurenciáról nem is beszélve), az ilyen vagdalkozó fenyegetőzés helyett esetleg könyöröghetnének térden állva is, hogy megvegyük a digitális hulladékukat. HA kell nekik a pénzünk.
  • Merces #20
    .....heh most ezért nem fogom letölteni, pedig úgy akartam, de annyira, de annyira
  • hurkaur #19
    "Szóval jobb eséllyel veszek meg egy olyan játékot, amihez még sokáig jön a támogatás, tartalom, ilyenek (tartalom alatt nem azt az 5 pályát értem a játék áráért mint amit az Activision szart)"
    Aha, nos ez tipikus magyar warez szoveg.
    Az ingyennel nincs jobb, azzal nem lehet versenyezni. Csinalhat akarmit a kiado, tolhat bele akarmilyen contentet, le fogjak tolteni.
    Elo pelda erre a wow, egy mapon tobbet dolgozott a blizzard, mint epp az aktualis cod fejleszto brigad az egesz jatekon. De megis mit csinalnak az emberek? Jatszanak fos osszetakolt emus szervereken, holott a 3ezer penz rohadtul 0 azert a munkaert amit beleoltek. Cserebe meg kitalalnak mindenfele nyomorek kiscicas mentseget.. legalabb befognak a pofajukat.

    // azzal nincs bajom, akinek nincs a jatekra penze, de mikor a nyomorek fogyatekkal elo faszfej a 350 kilos gepevel lewarezal mindent, es utana meg van pofaja mindenfele szent indokot kitalalni mentseg gyanant.. nos annak a kezet labat el tudnam torni. Mert lop.
    Nem kell ehhez nagy esz, nem kell ehhez mindenfele faszom magyarazatot talalni (hogy az nem is lopas mer ize, fizikalisan nem vitte el) nem bazmeg, tenyleg nem lopas ilyen szemszogbol te hulyegyerek, csak vegtere is x fejleszto y ideig dolgozott azon a projecten, jatszik is vele 2 millio ember de penzileg epp hogy nem - ra jonnek ki.
    // ezeket nem rad ertettem, ha esetleg nem jonne le.

    Amugy konkretan mint marhasag nem arra celoztam, hanem az o allitolagos megoldasara warez ugyben.
  • armageddon666 #18
    Már miért lenne marhaság? Minek vegyek meg egy olyan multira kiélezett játékot (haha), amihez zéró támogatás van és fél év alatt elavul, kihal a játékosközösség? :) Ld. MW2 (amit egyébként megvettem, és eljátszadoztam vele elég sokat, de kb. eddig tartott, ma már játszhatatlan).

    Szóval jobb eséllyel veszek meg egy olyan játékot, amihez még sokáig jön a támogatás, tartalom, ilyenek (tartalom alatt nem azt az 5 pályát értem a játék áráért mint amit az Activision szart)
  • Zolivok #17
    GYERTEK TIBETBE VAGY ANTARKTISZ de ha az nem elég északkoreába is beépülünk wáháháhá
  • hurkaur #16
    "Location: Everywhere
    Kambodzsába kijönnek? Mert IP alapján ott vagyok ebben a hónapban =)"
    asd egy szakertovel van dolgunk nem vitas!

    "PC Warezt nem így kell megoldani. Már számtalanszor elmondtam, hogy folyamatos fixel és kontentekkel kell kísérni a játék életét. Nekik is elmondtam. Csesznek az egészre..."
    masik marhasag..
  • RoyalPredator #15
    Location: Everywhere
    Kambodzsába kijönnek? Mert IP alapján ott vagyok ebben a hónapban =)

    PC Warezt nem így kell megoldani. Már számtalanszor elmondtam, hogy folyamatos fixel és kontentekkel kell kísérni a játék életét. Nekik is elmondtam. Csesznek az egészre...

    Pedig komolyan. Ha vki COD multizni akar, és két-négy hetente ingyen kapna 1 mapot 2 új fegyverrel 5 új challange-s title-vel és emblemmel, évente valami speciális dolgot, vagy akár Single Player folytatásokat missionként, meg új COOP feladatokat, már ettől inkább játszanának eredetin. És a meglévő dolgokkal röhögve teljesíthetnék ezt!



    De a warez mellett áll a "kalóz adminság", szóval ha vki csal, ott tényleg van retorzió. Steam & VAC Sucks.
  • Skynet #14
    Mondom PC-n! Pc-n bizony 500ezer is alig fog belőle elmenni a nagy klánok jó játékosok már az MW2-nél megrettentek BO-nár már hánytak erre rá senéznek,ráadásul LAN is van tehát warezmulti is lesz rövid időn belül...
    Pc-n bukásra van ítélve akárcsak az MW2 és a BO. Lesz 10-20ezer fanatikus akinek ez megfelelő minőség, meg egy nagy adag cheater akik kiélik magukat ahogy eddig minden COD résznél,és kb ennyi1-2 hónap alatt eltűnik a süllyesztőben akárcsak az előző két rész (hangsúlyozom, PC-N!)
  • Szaruman #13
    Befenyegette? Létezik ilyen magyar szó?