Ötvös Tibor

17 perc Hitman: Absolution


Tegnap mutattunk be egy rövid, de annál látványosabb trailert a Hitman: Absolutionból, mely azonban csak egy rövid kedvcsináló volt.

Ma ugyanis megjelent a teljes, közel 17 perces trailer, melyben egy pályát láthatunk. Ahogy az látszik hősünk óriási változásokon ment át. Számos új dologra képes és a játékmenetben is vannak nagy változások (sokkal akciódúsabb lett, főleg a helikopteres rész). Ráadásul az álruhás részeknél is annak változások, így valóban érdekes lesz a jövőre megjelenő rész.


A fejlesztők elmondása szerint bérgyilkos barátunk ötödik kalandjában nehezebb kihívás várja, mint az eddigiek összesen. Barátunkat ugyanis elárulják azok, akikben a legjobban bízott és ráadásul a rendőrség is üldözi. Saját védelme érdekében kénytelen felgöngyölíteni az ügyet, mely egy elég komoly összeesküvéshez vezet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skynet #17
    Kedves Griffisz!
    Fikázom hogy scriptelt,mivel bár minden játékban vannak scriptelt események ahogy a hitmanben is volt,eddig a játék nem arra épült hogy csőszerű pályán a teljesen előre scriptelt jelenetek közepette lopakodjunk,hanem rendesen nagy szabadságot kaptunk,főleg a BLOOD MONEY-ban. Ennek jelenlegi formájában köze nincs a HITMAN címhez minőségben, tartalomban.
  • Wassington #16
    Sziasztok, lenne pár gondolatom az új játékhoz..
    Először is, nagy rajongója vagyok az összes hitman résznek - majdnem tökéletes játékok megtestesítői (az egyedi vonal, amit képvisel lehengerlő és más játékhoz nem igazán hasonlítható), de...
    Ez az új rész, a bemutató és e-videó alapján mélyen elkeserített. Egy az egyben Splinter Cell koppintás, ami szintén nem egy rossz konstrukció, de egy teljesen más kategória. Szégyen a készítőkre nézve, hogy a fantasztikus hitman feelinget (szinte korlátlan szabadság a pályán, az átalakulóművész ügynök beépülése) felcserélték egy "modernebbnek" vélt játékélménnyel. Pont ezt az amortizálást láttam többek között a HP játékoknál is az utóbbi 2 résznél.
    Ezek szerint erre tart a játékipar? :(((
    A magam részéről megvárom a 6. részt és reménykedek az alapokhoz való visszatérésben...
    Nem akartam ünneprontó lenni, aki szívesen játszik a kopasz, öltönyös Sam Fisherrel, annak jó szórakozást hozzá... ez csak úgy kijött.
  • Pretorian #15
    Az tökmindegy, attól még meg van koreografálva. Úgy lett felépítve dramaturgiailag is, hogy az jöjjön át belőle, hogy a játék tele lesz ilyen pillanatokkal, és minden sarkon történik valami AI-által vezérelt csodálatos esemény, ami még véletlenül sem scriptelt. Engem nem zavar hogy scriptelt, csak ne úgy legyen beállítva, hogy nem.
  • Griffisz #14
    Szerinted ha játéktesztelő vagy és pont ezt a pályát teszteled,akkor egy idő után nem jegyzed meg hogy mikor kell hova menni hogy pont a párbeszédet halljad?
  • Griffisz #13
    Kedves Skynet!
    Ne fikázzad hogy "script"-telt.Képzeld el minden játékban vannak scriptelt részek.Még a Blood Money-ban is volt.Mit gondolsz ha a BM-ben elkezdtél lövöldözni,miért lőttek vissza az őrök, ó az biztos nem volt scriptelt.És
    ennyi gőzzel a Windows is scriptelt,mert a c++ is egy script nyelv.
  • Skynet #12
    Ez így eddig ebben a formában szép és jó de mint HITMAN egy nagy nulla.
    Full előrescripltet események,a bérgyilkos feeling sehol....Caőszerű pályán lopakodj végig a téged keresgélő scriptelve megjelenő ellenfelek és események soraiban... Röviden a régi hitmanekhez képest ez eddig BÁRGYÚ.
    Kíváncsian várom de az eddigiek alapján HITMAN címként sehol sincs a BLOOD MONEY-hoz képest...
  • Pretorian #11
    Látszik, hogy meg van koreografálva az egész. Pont akkor ér le a szekrény mellé, amikor a két rendőr odaér, és az egyik szól a másiknak, hogy "nézd csak meg azt a zugot is". A rendőr meg pont úgy vizsgálja át a zugot, hogy csak arra kis részre nem néz be, ahol a 47-es van. Vagy amikor a nagyarcú rendőr odaér a beszakadt padlós részhez és a fenti társával beszélget, aki valami könyvespolcot vizsgál át éppen, ott még a dialógusról is világít, hogy koreográfia az egész, miután lelöki az eggyel alatta lévő szintre a 47-es.
    A zene meg valamilyen csodálatos módon a valós idejű történésekhez van igazítva dramaturgiailag. Mindettől függetlenül a játék szerintem jó lesz, az összes eddigi rész jó volt.
  • Evoluti0N #10
    Ja és az a rész, amikor megindul a fegyverek felé és végül egy fánkot vesz el, egyszerűen zseniális :D
  • Evoluti0N #9
    Az összes részt játszottam. Az összes rész tetszett. A videó alapján eddig ez a rész is nagyon bejön. Igaz, h a videó elég csőjátékos jelenetet mutat be és nem úgy tűnik, h sok megoldása lenne egy helyzetnek. Remélem, hogy a játékban azért ez változni fog és csak erre a pályára jellemző ez a csőjáték. Mindenesetre a videó nagyon hangulatos és szeretettel várom a játékot :)
  • Carbine #8
    Ezt a hatalmas rakás szart. Biztos jó játék lesz, csak ne hívnák Hitman-nek.