Ötvös Tibor

Hangulatos az új Modern Warfare 3 trailer


Napra pontosan egy hónap múlva jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare harmadik része, mely valószínű ismét elképesztő rekordokat dönt majd meg.

A kiadó tegnap este egy újabb trailerrel kedveskedett a rajongóknak és ezt most mi is megosztjuk az olvasókkal. A Redemption címet kapott videó nagyon látványosra sikeredett és pár ismerős karakterrel is találkozhatunk. A grafika nagyon szép, a hangulat ismét csillagos ötös - reméljük a teljes játékra ez lesz a jellemző.


És remélhetőleg hosszabb lesz, mint az első két epizód, melyek maximum 5 órás szóló kampányt kínáltak. Mondjuk a legtöbb rajongót ez nem zavarja, hiszen utána rögtön ugranak fel multizni, mely azonban minden eddigi részben felejthetetlen és hosszan tartó élményt nyújtott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fenrir #13
    Elég nagy öngól volt, hogy a MW2-ben nincsenek már dedikált szerverek, ennél nagyobb baromságot régen csinált az IW.

    Amúgy MW2-öt én is csak a single miatt vettem meg mert azt még élveztem, a multija már gyalázat volt, pedig a MW1-gyel baromi sokat játszottam.

    Amúgy a legjobb rész szerintem máig az első rész volt, főleg amikor az ember egy elég hosszú MoHAA után ment át oda.
  • tomboy013 #12
    Talán 4 évnyi cod2 után van egy kis gőzöm róla =) Szerintem akinek tetszik tetszik akinek nem meg nem. Te az utóbbi csoportba tartozol, attól még nem szar csak nem tudsz vele játszani. Ennyi
  • Skynet #11
    Látszik gőzöd közöd nem volt a COD4 elötti COD részek multijához,értenéd mi a probléma...Röviden: Szarrá van butítva minden téren.:)
    Cod 4 pedig mainapig népszerübb mint az MW2 és BO multija (pc-n), nem véletlenül.
    Az hogy a nagy klánok és jobb társaságok csapatok rég elhagyták a COD-ot és csak autisták maradtak meg magukat pronak nevező nyivákok mindent elmond.
  • tomboy013 #10
    Nemtudom te mivel játszottál de a multi a legkirályabb a CoD-ban =D Nálad lehet halottak voltak a szerók de én a mai napon is játszottam vele elég sokat és még sose volt bajom az MW2-es szerverekkel pedig eredetivel nyomom =) Aláírom hogy vannak idióták a játékban akik csak sírnak meg kempelnek na de melyik játékban nincs? Én a CoD2-ben se láttam kevesebbet a magyar szervereken mint itt a nemzetközin. Szerintem a multi viszi el a hátán a játékot hiszen a single elég rövid ahhoz hogy sokáig szórakoztasson, a multija meg csak egyre jobb. Ha olyan színvonalú lesz ez is mint a MW2 akkor ez is befut majd ahogy a 2 is tette. Itt legalább nem kell atomerőmű hogy élvezhesd a multit a BF3-al ellentétben. Ez a grafika rovására megy de én a játékélményt részesítettem mindig is előnyben úgyhogy én csak örülök =)
  • Skynet #9
    Inkább a single-t mutogatják a trailerben is,a multi már a béka segge alatt van a régi COD részekhez képest színvonalban és ez most sem lesz másképp..
    A single így videóban szép is jó is,maga a játékmenet biztos nagyon hangulatos és eseménydús,de valahogy nem hoz lázba a metserséges intelligenciát szinte 100%-ig mellőző fullra lescriptelt jelenetek sokasága,ahol hacsak picit tuljárunk a készítők eszén röhöghetünk mert olyan gagyi dolgokat még a legszennykategóriás budget fosokban sem látunk..:D
    Kihívás? Tanuld meg kimikor merről jön,legnehezebb szinten a legkeményebb jelenet is 2-3 próbából hozható...
    De mindez nem lenne gáz,elvégre hangulatos szerü, de a multi...pffeh...Pc-n ugyanolyan halott lesz a megjelenés után 1-2 hónappal mint az MW2 és a BO volt. Szutyok közösség,cheaterhalmazok és noob runnerek,kb ennyi marad.
    R.I.P. COD
  • tomboy013 #8
    Ha olyan gáz minek olvasgatsz róla meg minek írsz a fórumba :P annyira talán mégse gáz xD
  • Stefling #7
    Úristen tök gáz már ez a sorozat! xD Még mindig a nemtomhányéves Engine alatt fut xDD tipikus történettel és jelenetekkel...
  • Bendzs #6
    Épp ezért mondom, hogy remélem nem megint 4 órás lesz benne a singleplayer mód! :D
  • HöfEE #5
    Az MW szériában pont a sztori a jó! Nekem legalábbis ez a véleményem.
  • Bendzs #4
    Szépen összedobták a trailert, de aki csak ezt a trailert látta, az lesz az első benyomása, hogy a singleplayer 75%-a (ismét) szkriptelt események sorozata lesz /mondjuk ez nekem nem baj, olyan mintha interaktív filmet néznék :D/...
    Csak nehogy megint 4 órás legyen a singleplayer része... (mert van olyan is, aki csak a sztori miatt veszi meg a játékot, és nem igazán fogja meg a multiplayer.)