Ötvös Tibor

Az új Hitmanben is lesz Hardcore mód

Aki valóban meg szeretné tudni, hogy milyen egy bérgyilkos élete, annak figyelmébe ajánlom a Hitman: Absolution Hardcore módját.

Az egyre több játékban bevezetésre kerülő nehézségi fokozat (The Witcher 2, Demon's Souls stb.) lényege, hogy kevés - vagy zéró - mentéssel, minél kevesebb segítséget használva kell végigvinni a játékot. A jelek szerint az IO Interactive fejlesztőinek is tetszett a megoldás és ma hivatalosan is bejelentették, hogy az új részben is lesz ilyen fokozat, mely kifejezetten a hardcore Hitman játékosoknak készül.



"Sokkal jobban figyelnek az ellenfelek, végig észrevétlennek kell maradnunk és gyorsabban kell megoldanunk a nehezebb feladványokat is" - árulta el Hakan Abrak, a játék producere. "Rengeteg nehézségi szint lesz a játékban, de ez a fokozat kifejezetten azon rajongóknak készült, akik eddig is szerették minél csendesebben megoldani a feladatokat."

A játékban azonban nem a hardcore mód lesz ez a szint, hiszen a fejlesztők egy külön kifejezést találtak ki rá, de ennek a nevét még nem árulták el. A Hitman: Absolution 2012-ben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #1
    nekem a mai napig a 2. rész a kedvencem a sorozatból, "sima" ügy volt a silent assassin minősítés, a jutalomba kapott dupla arany pisztollyal, amit persze igen ritkán lehetett használni, mivel egyébként meg csendesen oldottam meg a küldetéseket...ördögi kör :D