Ötvös Tibor

Ingyenesen tölthető az Unreal Gold

Ma 20 éve jelent meg az Unreal és ezen alkalomból az Epic ingyenesen elérhetővé tette a Gold változatot.

Az FPS-ek Hall of Fame csarnokában a Half-Life, a Doom és a Quake mellett biztos helye van az Unreal szériának is, hiszen bár az első résszel az Epic még próbált a történetmesélős vonalon építkezni, ám végül a multis játékmódokban lett úttörő a franchise (főleg az Unreal Tournament vonal). A csapat ma a Fortnite munkálataival van elfoglalva, de nem felejtik el gyökereiket. Ma ünnepli ugyanis 20. évfordulóját az Unreal és ezen alkalomból mind a Good Old Games mind pedig a Steam felületén holnap estig ingyen szerezhető be a program.

Ráadásul a csapat az Unreal Gold változatát teszi közzé, 2000-ben jelent meg és számos hibát kiküszöböltek benne az alkotók. Ezzel együtt a franchise további részei is akciósan szedhetők le mindkét felületről. A széria utolsó teljes értékű darabja egyébként 11 éve jelent meg és ma már inkább csak a grafikus motor kapcsán emlegetjük a játékot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Szerintem az U2 nem volt rémfos. Sőt, úttörő a maga nemében, mert azt a kis kollektívás, érzelmi szálas, ide-oda utazgató küldetéses sémát alapozta meg, amiből egy jó csapat ki tudott hozni egy komoly rpg elemes akciójátékot is, mint a Mass Effect (még az ellenfelek is gyanúsan hasonlóak).
  • Jawarider #1
    Pedig a rémfos U2 helyett jöhetett volna egy valódi U3.