Ötvös Tibor

"Mi a véleményed a Duke Nukem Foreverről?"

Amint arról már mi is beszámoltunk, a Gearbox a Foreverrel együtt az egész Duke Nukem franchiseot megkapta és már készül a következő játék is.

Ennek fejlesztése előtt azonban a csapat feltett egy kérdőíveta honlapjára, melyben az iránt érdeklődik, hogy kinek mennyire tetszett a Forever. A pár perces kitöltési idővel rendelkező ívet mindenképpen érdemes megcsinálni, hiszen elképzelhető, hogy ezzel alapvetően befolyásoljuk a Duke Begins játékmenetét is.



A kérdések között szerepel például a járművek vezethetősége, a történet fontossága, a humor mértéke és az is, hogy mennyire fontos a multi. A Duke Nukem Forever hamarosan DLC-t is kap a Hail to the Icons Parody Pack képében, melyben a konkurens akciójátékokat parodizálja majd ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csoly #7
    Irtó lehangoló, és nagyon szar egy játék. Pedig a Duke Nuken 3D-t, kb 10 szer játszottam végig. Sehol se hozta egy mai játék grafikai színvonalát. Unalmas, sablonos feladatok. Egy órát tudtam vele játszani és azonnal töröltem, mert ráuntam.
  • duke #6
    SZAR nagyon SZAR
  • tomboy013 #5
    Még akár jó játék is lehetett volna ha nem lett volna "halott" a hangulat. Voltak benne ötletes részek és a régi időket idéző kis feladványok és néhány jó poén is. Nekem azért is nem tetszett mert a környezet kialakítása annyira rossz volt, sehol semmi élet, ha végignéztél Vegason is egy nagy nulla volt a látvány. Rövid is volt. Az meg hogy 2 darab fegyver lehetett nálad szerintem Duke Nukem-be ez vicc. A főellenségeket is csak le kellett darálni. Egyszer végignyomtam de többször biztos nem fogom.
  • kissssss #4
    fél óra játék után töröltem is le, majdnem bealudtam rajta.
  • JethroHUN #3
    Még a Szarban..khm Jóban(t) Rosssssszbant is jobb nézni mit ezzel játszani
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Én kitöltöttem. Nem kíméltem őket.
  • Lack #1
    SZAR