Ötvös Tibor

114 milliós eladást produkált a GTA sorozat

A Rockstar sikerszériája valóban megdöbbentően jó eladásokat produkál.

A Grand Theft Auto sorozat folyamatosan a határokat feszegette - legalábbis egyes csoportok szemében. Ez az ingyen reklám azonban mindig is meghozta a hatását és a mai napon a Take-Two fellebbentette a fátylat a sorozat eddig teljesítményéről. A bejelentés szerint a GTA sorozat eddig összesen 114 millió példányban talált gazdára.



A szérián belüli csúcstartó a negyedik epizód a maga 22 milliós eladásaival, de alig fél millióval van lemaradva a sokak szemében leggyengébben sikerült San Andreas. De akadnak más sikeres sorozatai is a kiadónak. A Midnight Club series 18.5, az NBA2K 17, a Red Dead Redemption 12.5, a Civilization 11, a BioShock 9, a Carnival Games 8, a Max Payne 7.5 és a Mafia 5 millió példányos eladásokkal büszkélkedhet.

A Borderlands jelenleg 4,5 milliónál tart és meglepetésre a The Darkness alig 1 milliós eladást produkált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alien47 #5
    Vagy csak eltelt pár év és öregebb lettél. Nincs annyi időd, mással is elfoglalod magad nem csak a gép előtt ülsz....
  • alien47 #4
    114 milliós eladás, amihez ha hozzávesszük, hogy legalább ugyan ennyi(ha nem több) a torrent letöltés. Akkor elég szép szám jön ki.
  • sajtosnudli #3
    Az SA szerintem jó volt de a Vice City hangulata utánozhatatlan.
  • morden #2
    Vajon mennyi dolcsiban az a 114 milliós eladás ?
  • nr1ranger #1
    Hát nem tudom, szerintem a 4 gyengébb lett mint az SA. A San Andreast végig toltam többnyire egyhuzamban 100%-ra, 4 esetében meg elővettem, toltam pár napot, aztán félreraktam, 1-2 hónap után megint elővettem, 1 hétig lefoglalt utána megint félreraktam egy darabig. Valahogy kevésbé kötött le engem a 4.