Ötvös Tibor

10 perc Star Wars: The Old Republic


Az Electronic Arts és a BioWare a World of WarCraft babérjaira tör a Star Wars: The Old Republic megjelentetésével és a jelek szerint erre meg is van az esélyük.

Tegnap ugyanis napvilágot látott egy videó, melyben az egyik küldetést láthatjuk a produkciós vezető, Dallas Dickinson kommentárjával. A jelenetben a Belsavis jeges felszíne alatt felfedezett börtönbe törnek be, ahol fel kell deríteniük a terepet. Dickinson szerint ez az egyik legepikusabb küldetés a játékban és folyamatos csapatmunkára lesz szükség a letudására.


A Star Wars: The Old Republic a kiadó korábbi nyilatkozata szerint limitált kópiákkal jelenik majd meg. Ennek oka, hogy folyamatosan biztosítsák a játékosoknak a játéklehetőséget és kiküszöböljék a szerverleállásokat. A játék pontos megjelenési dátummal továbbra sem rendelkezik, de valószínű az idei év végén napvilágot lát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • beceneev #22
    Saccared akárhogy is nézzük ez egy mmo lesz és az ilyen dologok a fejlődéssel járnak. Viszont pont a story és a minigamekkel oldják ezt. Nem tudok róla, hogy bármelyik másik mmo-nál lenne hasonló. Endgame-re felesleges kitérni még, mert nagyon keveset tudunk róla. Nyílván nem fogják az össze jó dolgot lelőni előre :)
    Guild Wars pvp ről csak annyit, hogy nem tudom láttad e azt a videot amiben az egyik class egy forgószéllé változik és kb 5-6 embert instantra megöl (Y) plusz ez a térdrerogyok 3x és nem halok meg stb.
    Egy bf és cod között nincs akkor különbség mint pl egy swtor wow gw között, l4d-re azt mondom, hogy oké az más mert zombit ölsz co-op a hangsúlyosabb stb.
    A skillekkel meg a reflexekkel is sántít egy kicsit a dolog. Ha jó vagy egy fps játékban akkor jó vagy az összesben, de egy mmonál hiába tudsz jól játszani az egyik classal, mert valószínűleg egy másikkal meg nem menne úgy. Vegyük például a wowban az arena tournament szervereket. Lássuk be nem sok esélyed lenne arenan. Ugyanakkor szerintem fps játékoknál nincs ekkora különbség. Itt gondolok a jó és az ügyetlenebb játékosokra. Mielőtt még félre értenéd nincs bajom az fps játékokkal, sőt azokkal is szoktam játszani. Megvan nekem is több cod meg bf is.
    Cateran írtam már korábban ez az első boss az raidben vagyis operationben. Igen ez könnyű volt, mivel a bevezetés a célja. Ráadásul ez normal nehézségen volt.Gondolniuk kell a casuel játéksokr is.Ne aggódj lesz hc mód is ami már kihívást fog jelenteni a hardcore játékosoknak is. Csakhogy mindenki boldog legyen :)
  • cateran #21
    Ja, a cikkhez: Ha ettol mar el kellett volna dolni, akkor ez nagyon gebaszos jatek lesz..ez 1 0 volt...quest, raid, vagy akarmi, ez nagyon lightos.....
  • cateran #20
    Ugyan a kommentjeiddel egyetertek, de itt azert kotozkednek 1 kicsit:) A WoWban (meg az alapjatekban, "vanillaban") imadtam alacsony szintukent questelgetni, mert kurvasok dolog kiderult a kulonbozo fajokrol, nevesebb karakterekrol, errol-arrol...BC-ben mondjuk mar csak atfutottam a questeket, LK-ban es Cataban meg mar azt se...
  • Saccard #19
    Ja és még valami. 1. az aki azzal akar eladni egy mmo-t hogy jó a fejlődés része a dolognak, az szerintem bolond (az csak jó ha jó, de na, lássuk be a fejlődés az előjáték és az endcontent a lényeg) 2. nem akarok okoskodónak tűnni sok mmo tapasztalat után én is rengeteget gondolkodtam azon, milyen lehet egy teljesen új típusú mmo, és nem jutottam semmire, szóval mindentől függetlenül tisztelem a készítők munkáját. Úgyhogy kívánom nekik, hogy tudjanak minél többet eladni.
  • Szaruman #18
    Soundmaker: a felsorolt MMOkat kipróbáltam (1 hónap-2 év időtávon), lehet nem volt 1értelmű a mondat. A játékmechanizmus pedig a videók alapján egy konvencionális nulla (ide illik ez a szó?^^). Mész-ütsz/hílelsz-ütnek-hílelnek.

    beceneev: nem tudom, h az átlagember hogy van vele, de én elsőre is kinyomom a story cuccokat. Még a lotroban sem voltam képes végigolvasni (pedig szeretem a világot, illetve a játékban állítólag jó volt ez a rész), mert azáltal 3-4x tovább tart elérni a max szintet. És egy JÓ játékban maxos karakterrel játszani SOKKAL jobb, mint a lowbie tartalmat csinálni (ha nem, akkor a játék szar). Eddig csak a GuildWars találkozott az elvárásaimmal ilyen téren (ott mind a pve, mind a pvp endgame tetszett, és a hardmode miatt a pve rész is jó maxos szinten 1-2 végigjátszásra).
    Fpssel pedig olyan gyakran játszom, mint... (most ide eszembe jutott egy kisebbséget érintő hasonlat, de nem írom le :D). Szóval ritkán.
  • Saccard #17
    "hogy megtörje a fejlődés monotonitását" - boccs de te magad írtad... nagyon komoly ha már most így készülsz a játékra:D, de azt becsülöm, hogy legalább tudod mi fog jönni... Szóval pont erről van szó:) hogy ugyanugy kurvára unja már az ember az egészet:D ja és fps-ről csak annyit, hogy teljesen más egy bf, egy cod, vagy egy left4dead. Arról már nem is beszélve, hogy egy olyan típusú játékban a skill és reflexek sokkal jobban kijönnek, még akkor is ha mmo-nál pvp résszel hasonlítjuk össze. De alapból a két dolog teljesen összehasonlíthatatlan... mintha a gördeszkázást hasonlítanád az autóversenyzéshez. És előző kommentemnél egyébként ugyanazt az innovációhiányt stratégiai játékoknál is levezettem, mielőtt vérszemet kapnál, hogy mmot szídok... (én magam is rengeteget mmoztam és nagyon szerettem) szóval 1. ne keverjük a szezont a fazonnal 2. a bemutatásnál kirpóbáló újságírók is annyit mondtak h új skin az egész és hogy kevés lesz. Ettől még lehet egy jó játék, de nem olyannak aki mondjuk 5 évet WoW-ozott. Annak újat nemnagyon fog adni. Véleményem szerint persze. Ja és ezekután ha tényleg annyira jó lesz komolyan megveszem :D :D :D Pont az a két mmo amit énis nagyon kiváncsian várok (Guild Wars 2 és a The Secret World), hát 1-2 éven belül kiderül h lesz-e érdemes újra mmot venni :)
  • messen #16
    Megfogadtam, hogy nem etetek trollokat, de szerinted milyen konkrétumokat kellett volna írnom? Quest címeket, boss neveket, netán a visszafejtett programkód ide vágó sorait?
  • beceneev #15
    Általánosságban beszélni dolgokról nem olyan mint, ha konkrét dolgokat emelnél ki mivel azok elég távol állnak az igazságtól. Az előző hozzászólásomnak köze nincs érveléshez,de ez is majdnem összejött :) Maybe next time bro
  • messen #14
    Ez is.
  • beceneev #13
    Érvelésnek elég gyenge volt.