Ötvös Tibor

A hét legjobb ingyenes játékai

A múlt héten is akadtak figyelemre méltó alkotások és szerencsére ez a mostani héten sem volt másként. Az ingyenes játékok piaca továbbra is él és virul és most is megtalálja mindenki a saját szájízének megfelelő alkotást.

Rizolla and Isles: The Masterpiece Murders
A kicsit hosszú címmel megáldott Rizolla and Isles: The Masterpiece Murders tulajdonképpen nem más, mint egy ingyenes CSI: A helyszínelők. A játékban egy nyomozót alakítunk, aki egy nő gyilkossági ügyében jár el. Lehetőségünk lesz ujjlenyomatokat venni, vérmintákat keresni és bevizsgálni és minden, a sorozatban látott vizsgálatot elvégezni.



Ezen felül eljuthatunk a kórboncnokhoz is, tanúkat hallgathatunk ki és az irodánkban ülve próbálhatjuk meg összerakni az addig megismert tényekből, hogy pontosan mi is történhetett és ki az elkövető.

Lu Pei's Dream
A Lu Pei's Dream főszereplője egy, a naplementét bámuló lány, aki szép lassan áttér az őrület világába. Az egyszerű grafikával rendelkező játék egyszerű kezeléssel rendelkezik. A bal és jobb iránya egyértelmű, ahogy a fel is. A Space pedig a speciális billentyű. Ezt azért fontos leszögezni, mert a játék nem törődik azzal, hogy ezeket elárulja. Ráadásul minden egyes felirat, ami megjelenik kínaiul van, ám szerencsére ez nem zavaró, hiszen alig van belőlük pár.

Sake Express Pro Wrestling
A Sake Express Pro Wrestling egy igazán egyedi alkotás. Aki a címből arra gondol, hogy ez egy egyszerű pankrátoros játék, az bizony nagyot téved. A Sake Express Pro Wrestlingben ugyanis a karakterünkkel a felénk haladó őrült pandákat kell kiütnünk. A kezeléshez az egérre lesz szükség, melynek mozgatásával és a két gomb lenyomásával tudunk ütni.



The Man who Sold the World
A The Man who Sold the World érdekes alapötlettel indít. Számos játékban menthettük már meg a világot és most is ez a célunk, ám van benne egy csavar: ezúttal be kell bizonyítanunk, hogy az emberi faj érdemes a mentőakcióra. Három dolgot kell figyelembe vennünk: szerelem, bátorság és a lélek. Ezen három tényezőt kell egyensúlyba hozni, hogy bebizonyítsuk érdemesek vagyunk a kegyelemre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Molnibalage #3
    Akkor itt van még egy.

    http://www.benchmarksims.org/forum/content.php

    Igazi unikum, hogy egy ősérgi kódot ~16 évvel a fejlesztés elkezdése után is kalapálnak. Ez önmagában megérne egy cikket. A Falcon 4.0 98 decemberében lett kiadva, a fejlesztés 95 táján keződötött.
  • Papichulo #2
    Nem a kotekedes miatt, de ketszer is rosszul van leirva Rizzoli neve. Ennek amugy semmi koze a CSI-hoz, hanem egy sikeres tv sorozat magaban.
    Meg lehetett volna kerdezni Winnie-t, o biztos tudta volna :)
  • Zolivok #1
    amúgy ha hetente jelennek meg tuti nem te szondázod a www.et hogyha ennyi van szal vmi forrást odacsaphatnál