Ötvös Tibor

Leállt a külső nézetes Call of Duty fejlesztése

Két évvel ezelőtt jelentette be a Sledgehammer Games, hogy egy külső nézetes kalandjáték készül a Call of Duty univerzumban.

Egy darabig folyamatosan érkeztek a meg nem erősített pletykák a játékról, majd hirtelen csend támadt a projekt körül. Ma pedig az is kiderült, hogy ennek mi volt az oka. Ez pedig nem más, mint a Modern Warfare 3. A Sledgehammer ugyanis beszállt a fejlesztésbe (az Infinity Ward és a Raven Software mellé) és kis csapat lévén nem volt "keret" egy másik anyag fejlesztésére.



"A lehetőség, hogy az Infinity Warddal dolgozzunk az ipar egyik legnagyobb címén olyan esély volt, melyet egyszerűen nem hagyhattunk ki" - árulta el Michael Condrey, a Sledgehammer egyik alapítója. "Sokan közülünk már dolgoztak Call of Dutyn, így elég nagy tapasztalattal tudtunk hozzájárulni a munkához."

Condrey elárulta, hogy hat hónapot dolgoztak a kalandjátékon és a prototípus elég jol nézett ki és biztatóan haladtak. De a lehetőséget nem lehetett kihagyni. Mindenesetre a Modern Warfare 3 hamarosan megjelenik és nem kizárt, hogy utána folytatódik a kalandjáték fejlesztése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sanyicks #6
    már úgy megörültem hogy a call of duty fejlesztése állt le... de nem
  • dzsagon #5
    Még szerencse, mert ennél nagyobb ökörséget én még éltemben nem hallottam.
  • grebber #4
    Ez őket nem érdekli, termeli a pénzt nekik csak ez számit nem más!
  • Julius Caesar #3
    Ez a sorozat egyre nagyobb szánalom-örvénybe került. Az egy, d emég a kettő is elment vele, de aztán átment a várpistike meg a vicc kategóriába...
  • Reg5 #2
    Ezt eddig is tudtuk.
  • gombabácsi #1
    "Call of Duty univerzumban"

    medve anyám...