Ötvös Tibor

A hét legjobb ingyenes játékai

Folyamatosan jelennek meg a jobbnál jobb és érdekesebbnél érdekesebb ingyenes játékok, melyekről eddig is megpróbáltunk beszámolni. De a sok alkotás miatt át kell térni a havi lebontásról a hetire, így több program kerülhet reflektorfénybe.

Wonferputt
A hét legérdekesebb alkotása a Wonderputt címet viseli, mely tulajdonképpen egy minigolf. Ám a rögzített kameranézetnek köszönhetően elég nehéz dolga lesz a játékosoknak. Ha ugyanis rossz helyre ütjük a labdát, akkor bizony még azt sem láthatjuk, hogy milyen tereptárgy van az utunkban. Ehhez jönnek még az egyedi helyszínek és a színvilág, mely alaposan megdobja a hangulatot. Érdemes kipróbálni.



Fear is Vigilance
A Fear is Vigilance egy nagyon eredeti ötlettel rendelkezik. A játékban egy riasztók szerelésével és forgalmazásával foglalkozó férfit alakítunk, akinek nem igazán megy a bolt. Hogy ezt kiküszöbölje, elhatározza, hogy saját maga kezdi el rémisztgetni az embereket, hogy azok végül hozzáforduljanak. A játékos így két feladatot kap. Éjszaka a parkba betévedő járókelőket kell megtámadni, nappal pedig várjuk az ügyfeleket. Minél jobban félnek, annál jobban megy a biznisz.

No place like home
A No place like home egy, a neten nagyon népszerű műfaj, a menekülős játékok táborát növeli. Feladatunk egyszerűnek tűnik: ki kell jutnunk egy szobából, ahova valamilyen titokzatos oknál fogva kerültünk. A játék elég szép és egyedi hangulattal rendelkezik, a rajongóknak érdemes tenni vele egy kört.



The Book of Living Magic
A The Book of Living Magic egy klasszikus kalandjáték, mely ráadásul valóban kézzel rajzolt grafikával rendelkezik. A történet főhőse egy kislány, aki úgy érzi, hogy valamilyen szinten kilóg Dull városának többi lakója közül. Folyamatosan unatkozik és egyedüli öröme az, ha a várost járván fejbe vághat néhány lakost. Egy nap azonban az Élő Mágia Könyvével álmodik, melytől állítólag minden jobbá válik. Így tehát felkelés után a keresésére indul.

A játékban a klasszikus feladatok mellett számos nehezebben megoldható logikai feladvánnyal is meg kell birkóznunk, hogy végül sikerrel járjunk. A rajongóknak ezt a programot is érdemes kipróbálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mousee #8
    A no place like home nagyon beteg... tud valaki még hasonló játékokat?
    hint: éjszaka ne játssz vele egyedül hangfalakkal...

  • kissssss #7
    részben igazad van egy minimális színvonalat tényleg meg kéne ütni, ugyanakkor ahogy mondani szokták ajándék lónak ne nézd a fogát. ;)
  • rágógumi #6
    hö, aszittem valami normális gamek lesznek itt.
    amúgy a minigolfos nagyon nagy de sajnos munkakerülőn előbb volt :D
  • Tetsuo #5
    Azert a regi nintendos konzoljatekok szintjet hozhattak volna.
    Az nem kifogas, hogy kicsi meg hogy flash. Ha szar, akkor annak is szar.
    Otlet. Ez hianyzik beloluk.
  • Szefmester #4
    Ezek ingyenes kis flash játékok. Arra készültek és arra jók hogy 5-10 percre kekapcsolódj, és ne legyen olyan érzésed hogy nem fejezted be.
  • n0k0m #3
    Megnézitek ez mind minijáték, egy fix rétegnek, akik az e fajta Art/Kaland/Logikai játékokat szeretik. A mikrotranzakciós csodák nem kerülnek bele a cikkbe.
  • liberty2 #2
    Nem akarom tudni. O.o
  • Tetsuo #1
    Ezek a legjobbak?! :O Akkor milyen lehet a tobbi?