Ötvös Tibor

A Battlefield 3 a Gamescom legjobbja

Az első csatát - képletesen mondva - megnyerte az Electronic Arts és a Battlefield, hiszen a Gamescom 2011-en a sorozat harmadik része nyerte a Kiállítás legjobbja címet.

És ha ez még nem lenne elég, az Electronic Arts a meghirdetett 8 kategóriából négyben is győzedelmeskedett. A Legjobb konzolos játék (FIFA 12), Legjobb online játék (Star Wars: The Old Republic) és a Legjobb böngészős játék (The Sims Social) címet is a kiadó vihette haza. A Sony nyerte a legjobb hardware díját a PS Vita bemutatójának köszönhetően és az ázsiai cégé lett a Legjobb mobiljáték díja is az Uncharted: Golden Abyss miatt.


A Diablo III kapta a Legjobb PC-s alkotás címet, a Warner Bros pedig a Legjobb családi játék kategória első helyét köszönheti a Sesame Street: Once Upon a Monster címet kapott alkotása miatt. Az Electronic Arts tehát örülhet, hiszen valóban lenyűgözőnek tűnik a Battlefield 3, melyben sajna nem lesz osztott képernyős ko-op mód.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jude666 #22
    Sok koczkageczi
  • beceneev #21
    Skynet nagyon bele vagy buzulva a bf3ba.
    Letöltöm 1x kijátszom és kész.Többet nem is érdemel.( igen ugyan ezt fogom tenni codal is)
    C2-nek és bf3-nak is szép a grafja.Ezen vitatkozni elég értelmetlen. Az baj, ha az alapján ítéled meg a játékot, hogy melyik tud nagyobb területet megjeleníteni, jobb a fizikája stb. Nem ettől lesz egy játék jó vagy rossz.
  • Skynet #20
    Egyébként BFBC2 bár rondább mint a Crysis 1, de a gépigénye is kisebb és gyorsabban fut...Nohát a BF3 szebb mint a BFBC2,jóval nagyobb területeket jelenít meg sokkal több fizikával és mozgó egységgel, és a gépigény nem nő az egekbe...
    9600gt-vel nagy élmény lehetett a C2,gondolom alacsony felbontásban medium graf mellett...:D
    Hagyjuk már egymást DX11-et HR pakkot felrakva az egyik legfingatóbb a gépigénye,a fizikája seholsincs a látvány pedig TALÁN a legszebb eddig de csak TALÁN. Mesés,valóban,ez biztos alkalmas lenne egy multiplayer címhez amiben a lényeg hogy minél szélesebb skálán minél gyorsabb grafot kapjunk a lehető legszebben...
  • Skynet #19
    Álljunk már meg egy pillanatra...
    Crysis 2 dx11 + highres textúrapakkal nem mondható éppen alacsony gépigényünek...És kb TIZED akkora területet jelenít meg jóval kevesebb egységgel és jóval minimálisabb fizikával mint a BF3....
    Miről beszélünk?:)

    És nem hinném hogy gépet kéne vennem bf3 alá,bőven elég lesz neki ez a vas szemben a C2 DX11 + highres pakkjával..:)
  • hkoDAVID #18
    10 éve minden játék ugyan az egy dolgot kivéve: kinézet(grafika, fizika, hatások, élethűség). Ha ebben nincs javulás évről évre, akkor miről beszélünk?
  • Alien69 #17
    Igaziból 2 baromság, mert ugye az "úgy néz ki...", és hogy a "CoD széria...". Eddig is kevés volt az újdonság. Amikor TÉNYLEG újítottak, az nem lett elég sikeres, és a sok-sok láma idióta barom inkább vissza ment faszlámázni a gagyi játékokhoz. Hogy világos legyen, a Battlefield 2142-re gondolok. Végre ÚJÍTÁS, szinte minden téren. Bugok terén is persze. Ott végre teljesen új multi jött, Titan verzióban. A sok láma basecamper, meg ilyenek vééégre nem tudták közvetlenül ezt alkalmazni, és sokkal több taktikai elemet, és gondolkodást igényelt. Ez jellemzően sok BF2-s agyát meghaladta. Tehát, totál igaza van az EA-nak, (ezt) nektek újítás pártiaknak, Ti vagytok a kevesebben! Van még rókabőr bőven, lásd CoD, MoHA, stb.
    Tehát, JOBBAN fog kinézni, mint a többi JELENLEGI játék. De persze csodát azért NEM szabad várni. Szebb lesz, mint a BFBC2 (az most totál mellékes, "mennyivel"), de a játék menetben NEM lesz jelentős változás (szerintem). Ha ige, az csak egy kis része lesz esetleg valami spec módba, nehogy a kis fiatal nyikhaj lámák hamar megunják, hogy nem maradnak életbe amikor olyan frankón ki tudnak lőni a semmibe jópár lőszert. Ráadásul mindezt az út kellős közepén, nehogy el lehessen téveszteni a másik oldal vérpistike számára a mortarral.
  • hkoDAVID #16
    Ja és ha veszel egy gépet a bf3 alá, azért indíts egy crysis 2-t és megnézzük melyik fog jobb kinézet/fps arányt produkálni. Na meg egy sima crysis-t is tolj el, ha akarsz látni szigetet egyben.
  • hkoDAVID #15
    Skynet: Kösz hogy felhozod újra a crysis-t. Egyszerűen pont olyannak kéne lennie vagy jobbnak mivel, ez még a jövőben jelenik meg. Ennyi. Az a motor képes volt évekkel ezelőtt erre(egy szigetet lerendelelt), most is lazán beadja és nem kell hozzá erőgép. (9600 gt-vel toltam végig rendesen szép grafikán a crysis 2-t). Ha ezt megtehetem majd bf3-nál úgy hogy nem (sokkal!) roszabbul néz ki, nem is lesz bajom. A crysis2 oylan szinten optimalizálva van, hogy nem ugrál az fps le-fel és mellette atom jól néz ki. És tele van olyan effektekkel ami tényleg visszadják az érzést(robbanások, gyors mozgás stb). Jelenleg a vektoros eljárás csúcsa az a game/motor és kíváncsi leszek mi fogja tőle elvenni ezt a címet(talán unreal engine 4, ha addig nem lesz cryengine 4).
  • Skynet #14
    Aztán jött a crysishez dx11 és textúra csomag és láss csodát ott tartunk hogy baromiszép csak baromira nem pénztárcakimélő...
    Akinek ezzel a graffal baja van annak az agyával is baja van...A csodás Crysis 2 EKKORA területet megjelenítve ILYEN fizikával szerintetek hogy futna? CF-be kötött 6990-esekkel eldöcögne??? Idióták..:)
    Milyennek kéne lennie egy multiplayer alapú hatalmas területet belátható, rendesen jó fizikával rendelkező játéknak?:)
  • Skynet #13
    Egyébként tetszik nemtetszik, ember adja a skill-t de ezek az újgenerációs COD PRO-k az elsők akik cheatert kiáltanak amikor húgyba alázzák őket egy régebbi COD részben vagy a BFBC2-ben...
    A régi codokban és a bfbc2-ben valahogy nem a perkek és az atomgyenge méteres mellélövéseket is találatként kezelő hitbox adja meg a fragek számát...:)