Ötvös Tibor

3 milliós siker a Mortal Kombat

A jelek szerint a Warner Bros jó üzletet kötött, mikor megvásárolta a csődbe ment Midwaytől a Mortal Kombat sorozat jogait.

A mai hírek szerint a legújabb része világszinten 3 millió példányban talált gazdára. Ezzel pedig jelen pillanatban a piac vezető verekedős játéka lett, hiszen a Super Street Fighter 4 1,6 milliós, míg a Marvel vs. Capcom 2 milliós eladásokat tudhat maga mögött. "A Mortal Kombat megjelenése óta a játék már vissza is termelte a Midwaynek kifizetett összeget és ez még csak a kezdet: nagy terveink vannak a sorozattal."



A Mortal Kombat áprilisban jelent meg és mind a kritikusok mind pedig a játékosok imádták az alapokhoz visszatérő játékot. Ráadásul a fejlesztők elég parádés extra karakterekkel kedveskedtek a rajongóknak (elég csak a Gpd of War sorozat főszereplőjére, Kratosra gondolni vagy a héten bemutatott Freddy Krueger alakjára gondolni). Minden bizonnyal folytatódik a sorozat és remélhetőleg ugyanezen az úton haladnak majd a fejlesztők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • baggins #9
    "Nem tudom mi a jó a konzolban, teljesen szr az irányítása. "
    Ez okos volt, a konzolok kontrollere pont erre van kitalálva. Te mivel irányítanád, egérrel?
  • Bulics #8
    Ilyen amatőr hackerek nem hogy átírnák...
  • FoodLFG #7
    Jó hát mondjuk a linux nem oszt, nem szoroz. De igen, egy unreal engine-t nem nagy szám átböffenteni PC-re.
  • Skynet #6
    "Nem tudom mi a jó a konzolban, teljesen szr az irányítása. "

    Lol,ezt így kijelenteni főleg egy verekedős játéknál...1es lelülhetsz..:DDD
  • Skynet #5
    Minek szarozzanak pc porttal...Hogy 1-2százezer elmenjen belőle? Inkább DLC-ket gyártanak..:)

    Street fighter CAPCOM húzás pc-n,ők szeretik a pcből befolyó zsebpénzt.:)
  • Adam815 #4
    "Gpd of War" - kis elírás :P

    Egyébként tényleg jöhetne PC-re. Szerintem sokan megvennék. Sokan szeretik az MK szériát, és PC-n is nagyon élvezetes lenne. Én mai napig játszom a játéktermi MK játékokkal emulátoron, és nem lehet megunni őket. Lenne jókora bevétel az új MK-ból is, ha PC-re kiadnák. Ha pedig tényleg Unreal Engine 3 hajtja, ahogy az előttem hozzászóló írja, tényleg nem lenne gond a PC-Windows-ra való átírással (Állandóan csak PC-t emlegetünk, de az operációs rendszer kimarad, márpedig a PC takarhatna Linux-ot is).

    Petíció, nos ezen már én is gondolkoztam, lehetne vele próbálkozni, de nagyon-nagyon sok ember kellene, és lehet, akkor sem lépnének semmit sem. Persze, próbá-szerencs. :)

    És ha már a Street Fighter van PC-n... miért ne lehetne Mortal Kombat is?
  • Szefmester #3
    Ha jól tudom akkor az unreal engine 3 hajtja, amit elég könnyű lehet portolni PC-re, riválisa maximum a street fighter széria lenne.
  • Bulics #2
    Olvastam hogy azt mondták európában lenne piaca a pc portnak, de akkor miért nem csinálják át? Nem is kéne nagyon hiszen az irányítás ugyanúgy gombokkat történne.. Mondják az okosok hogy: "ó ez csak konzolon lehet élvezni" Nem tudom mi a jó a konzolban, teljesen szr az irányítása. meg egyébként is mk4et tíz éve játszom pc-n
    Én is megvenném, mert imádom a mortalt! Kéne vmi petíció!
  • mcwolf #1
    Gyühetne PC-re is
    Egy vevő biztos lenne rá