Ötvös Tibor

Jövőre jön az ingyenes F1 Online

A Codemasters jól tette, hogy megszerezte a száguldó cirkusz, az F1 játékosítási jogait, hiszen a tavaly megjelent rész szépen hozott a konyhára és még jól is sikerült.

Hamarosan megjelenik az idei kiadás is, melyről már elég sokszor beszámoltunk mi is, de a jelek szerint a kiadó az ingyenes játékok piacára is be szeretne törni a címmel. A Codemasters a mai napon bejelentette, hogy jövőre indítja útjára a teljesen ingyenesen játszható F1 Online címet viselő játékot, melyből meg is jelentek az első képek is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játékban lehetőségünk lesz saját csapatot alkotni, melynek mi leszünk a menedzserei és az első számú pilótái is. Vagyis a csapat anyagi biztonságának megteremtése, az autók megalkotása, a megfelelő emberek felvétele mellett a pályán is megmutathatjuk, mit tudunk. Az F1 Online a Unity motort használja és ahogy a lenti képeken is látszik az autókat madártávlatból látjuk majd.

Természetesen lehetőségünk lesz a már létező csapatok irányítását is átvenni, de valószínű a legtöbben a saját csapat mellett döntenek majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sajtosnudli #1
    Azért arra kíváncsi lennék hogy néz ki majd az autók megalkotása.