Ötvös Tibor

Készül az új Counter-Strike?

A Counter-Strike a mai napig az egyik legnépszerűbb, csapat alapú online FPS, mely rendszeres résztvevője a különböző játékos világbajnokságoknak is.

Eddig hiába várták a rajongók a már régóta pletykált folytatást, az csak nem akart megérkezni. Ám a mai napon az egyik internetes oldalon felbukkant egy hír, mely szerint a csapat titokban mégis készíti a következő részt, mely a Counter-Strike: Global Offensive címet viseli. A játék a Source Engine felturbózott változatát használja majd és 2012 első felében jelenik meg a Steam oldalán.



A CSGO-ban 5 fős csapatok csapnak majd össze és a játékmenet hasonló lesz, mint a CS:S illetve a CS 1.6-os változatában. Visszatérnek az olyan klasszikus pályák, mint a Dust2, Dust, Aztec, Inferno, Nuke és a Train. A régi fegyverek mellett lesznek újak is. Ilyen a Molotov koktél, mely amellett, hogy szépen megégeti az ellenfelet le is lassítja azt, aki a közelébe ér.

A másik újdonság a Decoy gránát, mely robbanáskor fegyverropogás hangját adja, így megzavarhatjuk az ellenfeleinket. Az értesülést egyébként a Steam fórumon a Valve dizájnere, Jeff Cliffe is megerősítette. A béta változatot idén szeptemberben vagy októberben lehet majd kipróbálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zolivok #12
    hát öcsi nekem elég sok accom volt és megoldottam hogy eladjam és cserébe már 20,000 forintnyi játékot gifteltek össze , amúgy nekem sok év alatt 1 szer nem szarakodott a steam , kivéve 1 hónapja 1 héten át utána mostm egint jó régóta , ez hogy érezni a cédét hát legalább akárhova mész akármelyik baráthoz akármi épp nem lenne cd tudok azzal játszani ez pl szerintem 1 jó tulajdonság meg sok demó könnyen elérhető stb , nem mintha isteníteném a steamet annyira én sem szeretem az európaiak fizessenek mindent euróban angolok fontban szarságuk óta
  • Skynet #11
    Értem...
    Lássukcsak:
    Bfbc2 felpeccsel helyettem, ment helyettem,cdkulcs is van és KÉZZEL fogható lemez+doboz + az érzés hogy valamit kaptam és van mit a budin olvasgatni,jól mutat a polcon.
    Baráthálózatra évek óta vannak megoldások,kép videó és egyéb megosztással (Pl:Xfire).
    Hogy nem volt sosem baj? Cod Mw2 megjelenése után 1 hónapig sorba ment a szopás,hol a steam halt be hol a játék.
    Ha el akarnál adni egy játékot ami nem jön be lehetőséged szinte nulla mivel achoz kötött (Ja csináljak 86 accot? És a barátlista akkor?:) )
    Arról nem beszélve mennyit is ér a mai napig a nagy VAC főleg a codokban (semmit..:) )
    Csodálatos....Kétszer vittek be a csőbe STEAM köteles játékkal többet soha az életbe,egy fityinggel sem vok hajlandó támogatni azt ami évek óta létezik ingyenes szinten, és még adni sem ad szinte semmit (max néha egy két nevetséges kedvezményt).
  • Zolivok #10
    partyarc itt az a helyzet steam felpeccsel helyetted steam ment helyetted ha van eszed raktároz helyetted , egész baráthálózatot managementelhetsz rajta ingyenes kép és videómegosztó , CD kulccsal kapod a játékokat ráadásul VACja is van, én évek óta tolom nem mitnha szívem csücske lenne de sosem volt még bajom najó amióta a free to play játékok megérkeztek akkroa aktivitás volt a rendszerük mintha akadozott volna .p másodpercenként hány terrát tölhettek le nemvolt semmi mostmár lecsillapodott ez szerencsére de nem éri megn ekik szerverparkot bővíteni így merketing szempontból siekresebbek hát a Steamworks vezetője http://www.youtube.com/watch?v=g6qvuhbrWSM ennek az ütemére nyomja a kartempókat Lincoln képével díszített zöldhasúakkal feltöltött irodájában
  • tommygear #9
    ja meg a hitbox benne...
  • shandix #8
    1.6 a legjobb.
  • wraithLord #7
    Már mondták, hogy nem fognak újat írni, hanem azt fejlesztik tovább folyamatosan. Így is lehet új motort csinálni. Most az, hogy ezt is Source-nak hívják... Átnevezhetnék, mint más fejlesztők szokták, de minek... :D

    Remélem nem lesz belőle MW, BF vagy MoH.
  • bino512 #6
    Cod1 foreva XD
  • RoyalPredator #5
    Új játék a cigányoknak! Fuck Yeah!
  • Skynet #4
    Minek erőlködjenek a STEAM-ből bőven van pénzük,nem elég hogy egy szar rendszert, ami megkötésekkel a kezedbe nyom letölthető formában egy játékot ugyan annyiért (ha nem többért) mint amennyiért boltban szép dobozban kézzel fogható formában megveszem megkötések nélkül, még jól torkon is szarják a vevőik jórészét (már akik HL mániásak). :)
  • Quent1n #3
    Komolyan még hány bőrt akarnak lehúzni a Source motorról? Tessék már írni egy újat! Ez a felturbózott változat már kicsit nevetséges..