Ötvös Tibor

Mortal Kombat - Freddy Krueger története


A Warner Bros ígéretéhez híven a héten leleplezte az utolsó extra karaktert, aki a Mortal Kombat legújabb részében debütál.

Sok név felmerült a rajongókban, akiket szívesen láttak volna letölthető változatban, de mégis nagy meglepetést okozott, mikor a NetherRealm Studios hivatalosan is leleplezte az utolsó "játékost". Ő nem más, mint az Elm utca lakóit rémisztgető Freddy Krueger. A történet szerint Krueger kihívta Shao Kahnt egy csatára, aki azonban megrémült az álomgyilkos erejétől és ezért újra halandóvá tette.


Így egy "idegen" világában kénytelen harcolni Freddy, aki csak akkor juthat vissza az Álomvilágba, ha legyőzi Kahnt. A trailerben látható, hogy a fejlesztőknek sikerült megragadni a filmek hangulatát, Freddy valóban olyan, mint az eredeti sorozatban volt. Ismerős dallamok csendülnek fel és jól sikerültek a mozgásai is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skynet #7
    "A történet szerint Krueger kihívta Shao Kahnt egy csatára, aki azonban megrémült az álomgyilkos erejétől és ezért újra halandóvá tette."

    De legalább megerőltették magukat sztori szempontjából...Az senkit nem zavart a karakter készíti közül (vagy a sztori csodás megalkotói közül) hogy a speckó mozdulatai és a kivégzései egytől egyig az álomvilággal kapcsolatosak ergo qrvára nem halandó? :DD
    Szánalmas....Kár volt bele erőltetni.

    Ám a lentebb leírt Blood Rayne Vs Obama-t megnézném ha lenne..:DDDD
  • sajtosnudli #6
    Superman-t még Batman is legyőzheti hogyha van nála kriptonit
  • szekrény #5
    bácpenszer meg terenszhill kellene már ezekbe a játékokba
  • Yagami #4
    Mondjuk lehetséges, hogy Alex Mercer (Prototype) megenné reggelire, ha megfeni kriptonittal a pengéit...(superman, ki az?:))
  • Broafka #3
    jó, de azok legalább egy kategóriába tartoznak, mondjuk egy zöld lámpás superman ellen még érdekes bunyó lehet :P
  • armageddon666 #2
    Szerintem már a bunyós játék vs bunyós játék sincs rendben a teljesen különböző szabályrendszerekkel :D Meg a szuperhős vs szuperhősnél is... Superman ellen mit kezd... bárki?
  • Broafka #1
    pff, miért kell összehozni ilyen karaktereket egymással? szuperhős vs szuperhős még belefér, meg bunyós játék vs bunyós játék, de film karakter vs bunyós játék? hááát. Predator vs teletubbies? Blood Rayne vs Obama. My little pony vs your mother? vagy mi jön még?