Ötvös Tibor

Az augusztusi kínálat

Augusztusban sem jelenik meg túl sok érdekesség PC-re, de azokra ezúttal is érdemes lesz odafigyelni. Ráadásul elég kevés stílus képviselteti magát.

Augusztus 16-án válik elérhetővé az Age of Empires Online, mely a méltán népszerű stratégiai sorozat legújabb darabja lesz. A játék, mint az a címből is kiderül kimondottan az online piacot akarja meghódítani és feltehetően ez sikerülni is fog neki, hiszen az Ensemble Games feloszlása miatt valószínű még jó sokáig nem lesz hivatalos negyedik rész (már ha lesz valaha egyáltalán), így a rajongóknak csak ez a lehetőség maradt.

De maga a játék is jónak tűnik, mely ráadásul teljesen ingyenesen lesz elérhető és csak és kizárólag PC-re jelenik meg. A programmal egyébként már foglalkoztunk bővebben is, az érdeklődők itt olvashatnak utána.



26-án végre megjelenik a Deus Ex: Human Revolution is, melyet több millió rajongó vár. Az előzetesen megjelent kritikák szerint a program esélyes az Év játéka kitüntető címre is, mert szinte minden ízében tökéletesre sikeredett. Remélhetőleg hamarosan mi is kipróbálhatjuk a játékot és megírjuk a kritikánkat is róla.

Melyik érdekel?
(Összesen 674 szavazat)
  • Deus Ex
    48 % (322 szavazat)
  • Age of Empires
    14 % (91 szavazat)
  • Red Orchestra 2
    7 % (45 szavazat)
  • Tropico 4
    7 % (46 szavazat)
  • Egyik sem
    24 % (159 szavazat)
Szintén ezen a napon jelenik meg a népszerű Tropico sorozat aktuális része. A Tropico 4-ben ismét egy egzotikus sziget diktátoraként kell helyt állnunk, ám ezúttal több szuperhatalommal folytathatunk majd tárgyalásokat és minisztereket választathatunk meg, akik fontos pozíciókba is kerülhetnek. Így sokkal könnyebben nyomhatunk át törvényeket illetve intézkedéseket a parlamenten. Ugyanakkor bizonyos kihívásokkal az Anyatermészet is szolgál majd és ilyenkor a lakosság bizalma múlik azon, hogy az aktuális katasztrófát miként kezeljük.

A hónap utolsó ajánlata 30-án jelenik meg és a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad címet viseli. Mivel a játékkal bővebben is foglalkoztunk már, így most eltekintenénk a részletes bemutatótól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #5
    Természetesen Limbo meg sincs említve. Deus Ex meg várós nagyon!
    További szép napot!
  • kissssss #4
    Red Orchestra 2 és a Deus Ex jöhet... többi felejtős.
  • Bulics #3
    Meg elvileg nem most jön a mortal kombat hd kollection?
  • Bendzs #2
    Lassan a From Dust is megjelenhetne (aug. 17-re tolták a PC-s megjelenést, lehet elférne még ezen a listán), bár ha Microsoft bácsi tovább tömködi az Ubisoft zsebét, nyár végéig biztos Xbox-exklúzív marad... -_-"
  • Zolivok #1
    conquerorst adják már ki full HD ben azt cső