Ötvös Tibor

Freddy Krueger a Mortal Kombatben


Ed Boon korábbi ígérete szerint a Mortal Kombat legújabb része négy DLC-t kap majd, mely négy karaktert fed majd.

Eddig Skarlet, Kenshi és Rain mutatkozott be, ma pedig végre kiderült, ki lesz a negyedik játékos. A rajongókat és valószínű mindenkit meglepett, hogy a Mortal Kombat beemeli a játszható karakterek közé az Elm utcából ismert álomgyilkost, Freddy Kruegert is. A trailerben látható, hogy Freddy nagyon hatékonyan használja a karmait és elég egyedi mozdulatokkal és kivégzésekkel rendelkezik.


"Úgy éreztük, hogy Freddy Kreuger remekül passzol a Mortal Kombat világába a késsel megspékelt kesztyűi miatt" - árulta el Boon. "Egyszerűen beleillik." Boon szerint a csapat nem szerette volna egy az egyben lemásolni Robert Englund fizimiskáját és ez nem az engedélyeken múlt. Ráadásul a klasszikus kinézetet vették alapul, nem pedig a tavaly megjelent remaket.

Freddy augusztus 9-től lesz elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #5
    nem bizony, de mégis pillanatok alatt az áldozat mögött terem még így is, hogy csak szimplán sétál, az áldozat pedig fut mint az állat! :)))
    Ezt a képességét kihasználhatná a MK-ben! Aztán egy suhintás és máris ketté van vágva az ellenfél! Nála még FATALITY-re sem lenne szükség!
  • jaho #4
    a négy DLC warriors:
    Skarlet,Kenshi,Rain,Freddy
  • CaptainRumi #3
    Predátor? élien? xD
  • kanduhr #2
    Ez szinte egy az egyben az új Freddy...
  • sajtosnudli #1
    Lehetne benne Jason is...mondjuk ő nem éppen a gyors mozgásáról híres