Ötvös Tibor

Stratégiai játék lesz a Trónok harcából

Újabb filmsorozat kapja meg a saját játékváltozatát.

Akik most fájdalmasan felsikoltottak, azok megnyugodhatnak: a jelek szerint ezúttal nem egy Lost szintű közepes akció-kalandot kapunk, hanem egy vérbeli stratégiai játékot, mely a hazánkban is kedvelt Trónok harca világában játszódik. A programot a Cyanide fejleszti és hivatalosan a Game of Thrones: Genesis címet kapta a valós idejű stratégiai játék.

Klikk ide! Klikk ide!

A program történetileg jóval a könyvekben olvasható cselekmények előtt játszódik Westeros Királyságában és részt vehetünk az alapításban valamint olyan hatalmas csatákat élhetünk át, mint például Aegon, a hódító inváziója. A játék elméletileg még az idén megjelenik és hamarosan bővebben is beszámolunk róla.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • balays82 #7
  Lesz egy akció/rpg is, amit szintén a Cyanide készít. Az érdekesebbnek tűnik, bár a fejlesztők nem éppen a sikerjátékaikról híresek. Címe még nincs, csak Game of Thrones RPG-ként hivatkoznak rá.
 • JethroHUN #6
  Én is rpg-t várnék egy ilyen nagyszerű könyv és sorozat után. Nem ilyen ratyi rts-t... már a képek is elég gáznak látszanak, függetlenül attól h szerintem még sehol nem tartanak. De már látszik hogy nagy csaták nem lesznek... még ha talán total war szintű játék lenne belőle, de kizárt
 • xido #5
  pedig egy olyan jó kis rpg/akció lehetne ebből..választható házakból a karakter,külön sztorikkal,lásd Dragon Age vagy Sacred..Oblivion szintű minőséggel...de nem..kell egy x+n építs,etess,harcolj,védj rts..
 • Loverman #4
  kb mint minden, film vagy sorozat alapján készült játék
 • Fbn Lx #3
  ez fájdalmasan középszerűnek tűnik
 • Broafka #2
  ez a Fal akar lenni vagy Deres?
 • gopher #1
  A második kép ugyanaz, a megfelelő képhez az URL ez lenne: http://www.sg.hu/kep/2011_07/0715game2.jpg