Ötvös Tibor

Folytatódik a TOCA Race Driver?

A TOCA Race Driver az egyik legsikeresebb és legjobb túraautó szimulátor volt a maga idejében, mely aztán szép lassan "átalakult" a GRID szériává.

A 2002-ben megjelent első rész elég egyedinek volt mondható, hiszen saját történettel rendelkezett, mely szokatlan volt egy olyan játékban, ahol egy adott területen kell körözgetnünk az autónkkal. Mindenesetre az újítás bejött és a széria további két folytatást ért meg, majd végül ebből lett a Race Driver: GRID, mely mára szintén önálló sorozattá nőtte ki magát.



Ám egyes értesülések szerint a fejlesztők szívesen visszatérnének a túraautók világába. "A Racing Studio csapata a DiRT 3 után most egy újabb projekten dolgozik" - jelentette ki Steve Hood. "Mi Birminghamben a következő F1 címen dolgozunk, de már most elkezdtünk egy másik, még be nem jelentett projektet is. Én személy szerint viszont nagyon szeretnék visszatérni a TOCA világába is, mert nagyon szerettem a sorozatot. De ehhez kell a rajongók segítsége is."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    A Toca azért annyiban szimulátor, hogy sok mindent lehetett állítani, volt gumikopás, benzinfogyás, kvalifikáció és boxutca. A fizika sajnos nem a legjobb, de hát abban az időben szinte csak a SimBin, a Papyrus és az Image Space tudott élethű grafikai motort csinálni. A Codemasters csak próbálkozott. Ugye a CMR, vagy az Indycar nem volt éppen acélos realizmus szempontjából. Annak ellenére, hogy a GRiD a mai napig a PC-s árkád csúcsa, sajnálatos, hogy elmentek ebbe az irányba. Ha legalább lehetett volna a karrier módon kívöli beállítások között bekapcsolni valami valódiságot kölcsönző elemeket (pl. mi értelme a Le Mans 24 órásnak, ha nem kell tankolni?)...Mi több, az autók cikra 20%-kal gyorsabbak voltak, mint a valóságban. Brrrrr.
  • Skynet #5
    Gyahhhahahahahah... Hálistennek a TOCA RD3 készítőinek köze sincs a RACE07 készítőihez...
    A TOCA RD3 egy félarcade szimu elemekkel megspékelt élményautókázás,a RACE 07 szimulátor.
  • Veriga #4
    A TocaRaceDriver3 "folytatása" nem a Race07 ?
    Kellemes játékok :-) Már már szimulátor :-)
  • Szefmester #3
    Én is így tudtam... de semmi baj.. lehet a cikkírónak minden túraautós játék ahol törik valami már a GRID folytatása.
  • tomboy013 #2
    Én úgy tudom hogy a GRID-nek csak egy része van, tehát nem nőtte ki magát semmiféle sorozatnak
  • rav3n319 #1
    segítek én!!! GRID 2-t akarok