Ötvös Tibor

"Az Age of Conan a legszebb MMO"

A norvég Funcom elmondása szerint az Age of Conan jelen pillanatban a legszebb MMO a piacon.

"A mi motorunk a legrészletesebb és a legújabb grafikai technológiákat alkalmazza" - árulta el Craig Morrison, az Age of Conan direktora. "Nagyon büszkék vagyunk arra a tényre, hogy a miénk a legszebb játék az MMO-k világában. Nagyon büszkék vagyunk erre. Nagyon kevés olyan játék van, mely versenyezhet a mi grafikai megoldásainkkal."



"De ennek ára van. Nem mindegyik konfiguráción fut úgy a játék, ahogy azt sokan elvárnák. Látják a videókat és azt a grafikát szeretnék viszont látni a saját monitorjaikon is. De ehhez be kellene ruházni a gépébe. A játékosok nem szeretik alacsony beállításokon elindítani a játékot. A legjobb grafikát akarják látni, ám a gépük nem minden esetben képes erre."

Az Age of Conan a héten ingyenessé válik és Age of Conan: Unchained címmel fut majd tovább.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HumaMage #10
    Nos az Aion sem csunya, de nekem egyértelműen ez tetszik jobban. A kezdőterület (Tortage) pedig az egyik legjobb MMO élmény amit valaha láttam (és pedig láttam jó sokat). Főleg a Blood any Glory szerveren leeht izgalmas ami aztán tényleg MMO, ott támadnak be / lehet betámadni mást ahol csak akarod. Konstans izgalom minden szembejövőnél hogy vajh' nekedesik vagy nem.

    Vissza a grafikához az Aion a Crytech 1 motorját használja ami szép, csak már elavult.. A Conanban a legfrisebb Nvidia technológiák dübörögnek, FXAA, Physix, nemsokára a ruhás kiegészítővel is amivel élethű ruhamozgásokat tesznek be. Ezt a játékot gyk. az Nvidia és a MS fizette szóval minden amit ők látni akarnak benne bennevan (Directx téren is)

    Nézd meg ezt és utána mond hogy az Aion szebb :D

    http://youtu.be/hETQJQRV2II

    Amióta meg hybrid F2P lett sokkal többen vannak.. Legalább is a Crom szervert tudom, mert ott voltam sokat, az összes város televan emberekkel. Amennyire hallottem az új szerveren meg mégtöbbenv vannak..

    Annak meg aki azt mondja nem változtattak semmit (azon kivül h kiröhögöm) tudom ajánlani a kieget, ami gyakorlatilag minden izében endgame content. és szinte minden patchben jön 1-2 új insta. (az előző előttiben jött 2 5man a mostaniban 2 szóló ami 40-80ig igazodik a player szintjéhez..

    Szóval ne kamuzzunk már össze mindent. :D A Conan igenis egy tökjó játék..
  • Frosty01 #9
    a francba na a crytechet idézőjelbe akartam tenni :D

    //crytek//
  • Frosty01 #8
    ez egy rakás kamu. az aionnak van a legjobb grafikája főleg mert a crytech első motorját használja amit a crysis 1 is... szóval el lehet képzelni hogy csillog villog meg milyen szépen ki tud nézni a karaktered
  • itlosz78 #7
    Ohh
  • itlosz78 #6
    file://localhost/C:/Letöltések/2ZgT2.gif
  • Grr1234 #5
    A jó grafikájú cuccokra jobban odafigyelnek.
  • Nuclearity #4
    izlések és pofonok, nem kell UI-n változtatni, van hozzá addon mint wowban is hogy változtass UI-t ha nem tetszik az alap akkor keress ujat. a textura megjelenés nálad lesz gond, többen is toljuk ismeröseim köréből és senkinek sem volt ilyen problémája még. Szerintem az per pill a legjobb MMO a piacon, és messze a legjobb játékélményt adja (nekem) :)
  • botyika #3
    letöltöttem most hogy ingyenes lett. annó játszottam vele de olyan bugos volt a grafikája, nem jeleníti meg rendesen a textúrákat, stb. hát megnéztem most, ugyanolyan szar. pedig a gépem is jó, a kártyám is és memóriám is van bőven. az UI-n se változtattak semmit, se kb semmin az elmúlt években. ingyen se fognak sokkal többen játszani vele.
  • Fenrir #2
    Tökmindegy, hogy milyen szép ha nem sikeres. Csak meg kell nézni a wow baltával faragott grafikáját, egy mmo-ban a kinézet pont másodlagos.
  • Palinko #1
    már ingyenes és nagyon szép tényleg