Ötvös Tibor

7 perc Saints Row: The Third


Ha valakinek elege volt a túlságosan komoly GTA-klónokból, annak ideális választás lehetett a Saints Row második része.

És a jelek szerint, bár a november 18-án megjelenő harmadik rész számos pontot változtat, de az alapötlet marad. A Saints Row: The Third továbbra is egy komolytalan és elég vicces játékmenettel rendelkező akciójáték lesz, mely ráadásul az előzőnél stílusosabb grafikai megvalósítást is kap majd.


Ez egyébként a fent látható, több mint 7 perces jelenetben is remekül látható. Hősünk ugyanis többféle módon üti-veri a gyalogosokat és néha egésze extrém eszközöket is előkap a zakójából. Szóval hangulatilag csillagos ötös és reméljük, hogy a fejlesztők az egész játék során tartják ezt a színvonalat és nem fullad unalomba, mint mondjuk a Dead Rising 2.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 12346 #8
    De. Tininek sem kell hozzá lenni^^ Igazándiból a GTA is kb csak erre jó. A gagyi játékmenet a buta sztorikkal megspékelve nem volt túl inspiráló soha.
  • IMYke2.0.0.0 #7
    Őőő... a Grand Theft Auto-ban talán nem első dolga egy bármelyik részét megkaparintó tinédzsernek átgázolni, eltaposni, megverni, rúgdosni, lelőni, lelángszórózni a játékbeli járókelőket?
    Nem első dolga az autókat rommá törni?

    Ne legyél naiv!
  • kids #6
    én is nagyjából így vagyok, szép és jó de 5-10 percen belül baromi unalmas és értelmetlen az egész. nem csodálom h a gta sorozatot a hosszú évek alatt senkinek nem sikerült lekoppintani, azt a hangulatot nem könnyű visszaadni. Bár a IV-el ők is elbaszták rendesen..
  • Zolivok #5
    vmi Biblia idézet még kellett volna
  • gombabácsi #4
    céltalanul ölni az embereket az utcán?
    megérett ez a silányodó szennycivilizáció a pusztulásra
  • Zolivok #3
    lesz mivel szendbokszolni .p
  • JethroHUN #2
    Hát ez nagyon jó :D
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Számomra kötelező vétel a játék!