Ötvös Tibor

"A rajongók álma lesz a Colonial Marines"

A Gearbox hosszas vajúdás után megszülte a Duke Nukem Forevert és most van ideje az Aliens: Colonial Marines munkálataira.

Az elmúlt időszakban elég sokat megtudhattunk már a programról, de ma újabb érdekességet árult el róla a csapat társalapítója, Brian Martel. "A játék története szerint a harmadik film, a Végső megoldás: halál után járunk, de igazából az egész sorozat lelki utódja lesz a program. Ez az a film, amit minden rajongó látni akart, de nem volt rá lehetősége."



"Fiatal koromban a nyitó hétvégén néztem meg a Bolygó neve: halált és azóta szeretném elkészíteni ezt a játékot. De szerintem a legtöbb játékfejlesztő így van ezzel. Nézzük meg például a Halot vagy a Call of Duty apróbb jelenetei, ahol rendszeresen hivatkoznak a sorozatra vagy karaktereket neveznek el a szereplőikről. A Colonial Marines hű lesz James Cameron látomásához is."

Az Aliens: Colonial Marines 2012 tavaszán jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zolivok #6
    cool story bros
  • nessboth #5
    mondjuk a változatlansággal vitatkoznék, mert a DNF kifejezetten változatos volt a könnyed puzzle-kal és ugrálós részekkel, meg a henteléssel, de visszatérve a Colonial Marines-nek, túl régóta küszködnek vele, és állítják le meg indítják újra...akarásnak...tudjuk, hogy van a folytatás...
  • Wittgen #4
    Igen, az utóbbi években pont azok a projektek buktak el mind film és játék téren, ahol a készítők fogadkoztak, hogy mekkora nagy fanok, és emiatt csak jó terméket adnak ki a kezükből.

    Azért remélem megpróbálnak leszokni erről a "csőben megyünk előre és minden szkriptelve van" dologról + a konzolosra hajazó irányításról. A DN is hiába tetszett, sajnos a szabadság érzete és a változatlanság rányomta a bélyegét a jó hangulatra.
  • nessboth #3
    Ezeknek még van folytatása is, amikor a készítők kijelentik "nem érdekelnek a kritikusok véleményei!"....Na akkor föl kell készülni a legrosszabbra.
    Azt hiszem ebben a játékban a SEGA keze is benne van, úgyhogy...
  • Prof William #2
    Ez igaz. Én sem kekeckedésből mondom de az ilyen "Újraírja a RPG/Kaland/FPS műfajt" meg "Megreformálja mindazt amit eddig játékokról tudunk!" vagy éppen a "Rajongók álma lesz" dolgok akkora marketingdumák hogy mérföldekről bűzlenek.

    Csinálják meg jól. Aztán majd a játékosok a kézhez kapás után eldöntik hogy kell e nekik a dolog.
  • Szefmester #1
    Akiktől eddig hallottam hogy "A rajongók álma lesz..." azok minden alkalommal hatalmas csalódást okoztak a rajongóknak, és nem azért mert azoknak az elvárásai lettek volna túl magasak. Az AvP filmről is azt nyilatkozta a rendező és a forgatókönyv író hogy imádta az AvP trilógia könyvet és ahhoz hűen csinálják meg... a végét meg sajnos ismerjük. Nehogy itt is ez legyen, mutatnak pár szép képet, áradoznak a játékról, aztán amikor kézhezkapjuk kiderül hogy az az 5 perc izgalom van az egészben amit oly sokszor dugtak az orrunk alá a bemutatók alatt.