Ötvös Tibor

Kiakasztotta a rajongókat a BiA: Furious 4


Elképzelhető, hogy a Gearbox és a Ubisoft mellényúlt, mikor bemutatta a Brothers in Arms legújabb részét.

A játék és a videómegosztók fórumain ugyanis a legtöbb rajongó nem tetszését fejezte ki a Furious 4 kapcsán. Az elégedetlenkedők szerint ugyanis a következő résszel "megalázzák az eddigi legélethűbb katonai FPS-t" és egy eszetlen lövöldét készítettek belőle. Az ellenkezés akkora méreteket öltött, hogy már petíciók is készülnek, melyek szerint legalább a nevet változtassák meg, azaz ne kaphassa meg a Furious 4 a Brothers in Arms címkét.


A kiadó és a fejlesztést végző Gearbox nem reagált a dologra. Sajnos úgy tűnik, hogy a Borderlands készítői mostanában eléggé mellényúlnak. Ennek ékes példája a Duke Nukem Forever, mely nem kapott túl pozitív fogadtatást (a Metacritic összesítése szerint 9 kritikából mindössze 1 volt pozitív, 2 negatív, a többi pedig vegyes). Kezdhetünk aggódni az Aliens: Colonial Marines miatt?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #18
    biztos jó ez a játék valamire valakinek, csak tényleg ne a bia név alatt fusson. úgy tűnik egyszerűen köze nincs a sorozat eddigi szellemiségéhez. de nem petícióznék. egyszerűen nem venném meg, és ha bukta lesz, a kiadó majd rájön.
  • aislado23 #17
    peticó.... baazmeg. hányadszor peticiózik már megin a sok barom istenem??? hányszor értek el vele valamit könyörgöm! MINEEEEEEK?????? szar lett a játék??? NAGY DOLOG mintha ez mostanában olyan cseszettül ritka lenne! Kapjuk a szarabbnál szarabb faék egyszerüségü fogyatékosoknak való konzolportokat ez már nem oszt nem szoroz! De mi a tökömér kell peticiózni? Menjenek azt szurják ki a cég elött álló autók kerekeit, állitom azzal többet érnének el.
  • HöfEE #16
    Ez mekkora egy szar! Csináltak egy rajzfilmeszerű tf2 koppintást, és ráhúztak egy számomra irritáló "mi hős amcsik lőjük halomra a gonosz nácikat, mert azok a világtörténelem leggonoszabb teremtményei" külsőt.
  • Zolivok #15
    http://en.wikipedia.org/wiki/Half-Life:_Opposing_Force ez jó volt .p olyanokat lézereztem dobozos pályán.p
  • a_n_d_r_e_w #14
    A gearbox legtobb munkaja eddig is lelketlen fercmunka* volt, nem is varok toluk semmit.

    *szigoruan sajat velemeny, sajat tapasztalat alapjan
  • shandix #13
    Szerintem nem a "népszerű" BIA sorozat nem érdemel meg egy ilyen játékot, ha nem egy ilyen játék nem érdemli meg hogy a számomra egy olyan "gagyi" mint BIA sorozat tagja legyen. Bár ha nem lesz olyan jó mint amilyenek mutatja magát akkor pont bele fog illeni...
  • IMYke2.0.0.0 #12
    Nekem is tököm tele van már az orosz/amerikai ajnározásból.

    Viszont, ha jönne egy "nagy nevű" játéksorozat olyan résszel, amiben a németek "becstelen" háborúját vívhatnánk, akkor nem csak a Fox News lázadozna.
    A zs-k marokra fognának tenyérnyi köveket, az amerikaiak fennék a bayonettát, az oroszok előásnák az elrejtett AK47-eseket, az angolok összecsukott esernyővel rontanának a Hágai Nemzetközi Bíróságra.

    Ez van.
  • Jude666 #11
    Én egy olyan BiA-ra várok, amiben a redneckeket kell például a németek oldaláról gyapni.
    De hát ilyen nem lesz :(
  • flatszeru #10
    Voronyezs: azt már vénásan kell adagolni,nem elég meginni :)

    Maga a játék még lehet hogy jó lenne.Bár nekem a Becstelen brigantik nem nyerte el a tetszésemet.Meg ez az új fajta TF sem jött be.Ez meg feltűnően arra hajaz.
    Szerintem is hiba a BiA nevet adni hozzá :(
  • Voronyezs #9
    Aztakurva... olvasom a cikket, mondom már megint túlreagálják a vérgémerek és felfúják a dolgot...aztán megláttam ezt a tf2 karakter szerű baromságot...egy kérdésem és egy kérésem van:

    kérdés: Mit ittak a fejlesztők mikor ezt a szart kitalálták?
    kérés: Olyat én is akarok inni :D