Ötvös Tibor

Akció-sci-fi lesz az ex-Infinity Ward új alkotása

Sokan azt várták, hogy az ex-Infinity Ward alkalmazottakból álló Respawn az idei E3-on prezentálja első játékát, melyet az EA logója alatt adnak ki.

Azonban ez nem történt meg, de mégis megkaphattuk az első információkat az alkotásukról. Frank Gibeau ugyanis elárulta, hogy a "Respawn egy sci-fi akciójátékot készít, mely a Gears of War és a Halo méltó ellenfele lesz majd." Megjelenési dátumról és egyebekről azért nem beszélnek, mert az Electronic Arts "jelen pillanatban a Battlefield és a Medal of Honor franchise-zakra koncentrál, melyek évenkénti rotációban jelennek majd meg."

Azt azonban elárulta, hogy keresik a megjelenési lehetőséget, mert a Respawn alkotása hiánypótlónak számít az Electronic Arts repertoárjában. Tavaly ugyanis Michael Pachter arról beszélt, hogy a kiadó kínálatából hiányzik a sci-fi FPS és úgy tűnik, hogy a Respawn pótolja eme hiányosságot. Már csak azt várjuk, hogy valami érdemi értesülést is közzé tegyenek a programról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ColemanV #1
    Tömören: Lesz valami, vagy nem, várjuk a híreket.
    Ez egy cikk? o.O'
    "Értékeld a cikket"
    Jó, kap egy csillagot, mert nagylelkű vagyok, meg mert ügyesen behúzott a csőbe :D
    Az iskolában erre azt mondták volna, hogy "értékelhetetlen" és visszaküldték volna, hogy dolgozzon meg azért a karóért az ellenőrzőben :D