Ötvös Tibor

Star Trek Online: két szobrot kapott Leonard Nimoy

Ígéretéhez híven a Star Trek Online fejlesztője szobrot állított Spock számára a játékban.

Múlt héten távozott el közülünk Leonard Nimoy és erre az eseményre az egész játékvilág meg is emlékezett. A Star Trek Online rajongói például összegyűltek Spock szülőbolygóján és tisztelettel adóztak a karakter emléke előtt. Mától pedig hivatalos emlékhelyet is kapott Nimoy a programban, rögtön kettőt is.

A Vulkán bolygón áll az egyik szobor, melyen az "Élj sokáig és gazdagodj" felirat látható. A másik pedig az Új Romuluszon került elhelyezésre, rajta pedig az "A többség igénye fontosabb a kevesekénél" szöveg olvasható. Az elkövetkezendő hetekben pedig fekete zászlók lobognak majd a bolygón, hiszen Új Romulusz nem létezne Spock nélkül.

Ugyanakkor a fent említett két helyen nem csak Nimoyra emlékeznek meg, hanem az összes, sajnos már elhunyt Star Trek szereplőre. Így emléktáblát kapott DeForest Kelley (Dr. Leonard "Bones" McCoy), James Doohan – Montgomery "Scotty" Scott, Majel Barrett – Christine Chapel nővér (de ő az Enterprise hangja és Gene Roddenberry neje is), Gene Roddenberry – Az alkotó, a széria megálmodója.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • marci555 #1
    "Élj sokáig és gazdagodj" - Really?