Ötvös Tibor

Készül a Rainbow Six remake?

A mai világban már egyáltalán nem számít meglepőnek, ha egy sikeres sorozat legújabb részével újrakezdik az egész szériát.

A legjobb példa erre a Tomb Raider (vagy a filmvilágban Pókember) és a jelek szerint a Ubisoft is erre az ösvényre lép. A legújabb hírek szerint ugyanis a népszerű Tom Clancy's Rainbow Six is megkapja a saját remakejét. Az értesülés szerint "az új epizódban megjelenik mindaz, ami a Vegas két részét sikeressé tette, de visszatér a taktikai térkép, mely alapvetően megkülönböztette az első epizódot a többi FPS-től".Az új részben ismét fontos lesz a csapatmunka, az előre megtervezett taktika és a feladatok minél gyorsabb és pontosabb végrehajtása. Ugyanakkor megjelenik a Vegasban látott fedezék rendszer is és ilyen esetekben külső nézetbe kapcsol a kamera. Fontos szerepet kap a történet is, mely állítólag "grandiózus" lesz. Hivatalos megerősítés még nem érkezett, szóval várjuk a Ubisoft E3-as konferenciáját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Balumann #6
  Végülis lehetne nagyon jó is a Vegas-ból, akár opciókkal is. A RS Vegas 2 multiplayer módjában pl. bekapcsolható a hardcore mód (más kérdés, hogy olyan bugos, hogy pályaváltás után kikapcsol, nem lehet tartósan beállítani), ekkor nem lehet kilátni fedezék mögül szinte egyáltalán, mert közel viszi a kamerát. Az élet visszatöltődését is kivehetnék egyszerűen, hogy pl. csak csapattárs tudjon lassan ellátni, más esetben halál. (és beletehetnének olyanokat, mint pl. a SWAT4, Opf, Arma -kba, hogy ha a kéz sérül, akkor pontatlan legyen a célzás, ha láb sérül akkor ne tudjon úgy mozogni, stb..
  Persze nem fogják ezt csinálni :(
 • dronkZero #5
  Az az érdekes, hogy igazából soha sem volt menő a realizmus. Az ezredforduló tájékán, talán egy rövid ideig. Rainbow Six, CS(határeset, de 'menő'), OFP, Delta Force, talán a MoHAA meg a CoD eleje. Aztán minden egy pillanat alatt fulladt bele a szarba. Visszatöltődő élet, érdekesen működő fegyverek, stb. Kár...
 • Sith #4
  Sajnos eget kell hogy értsek nem a taktikai térképtől lesz jó a R6
  Éljen a realizmus kár hogy ez manapság nem menő
 • [UNQL]Echo #3
  Jo lenne ha visszaternenek vegre a sorozat gyokereihez es leallnanak ezekkel a TPS-re valto otletekkel amivel el-arkadositjak a gamet.Ez a sorozat eredendoen a realizmus fele hajlott aztan felresiklott a Raven Shield utan
 • gombabácsi #2
  az egyik legjobb játék, szinte a stalker szintjét éri el nálam
  legalábbis a vegas
 • Fenrir #1
  Remélem utána a játék támogatása is grandiózus lesz mert az Ubisoft néha elfelejti javítani a termékeit (lásd Vegas2).