Ötvös Tibor

Jövőre jön az Aliens: Colonial Marines


A Gearbox Software által készített Aliens: Colonial Marines megjelenéséről már sokan lemondtak, de ma a Sega hivatalosan is bejelentette, hogy 2012-ben jön a program.

A tavaszra beütemezett premier előtt a héten kezdődő E3-on is kint lesz az alkotás, ahol végre mozgásban is láthatjuk az évek óta készülő FPS-t. "Az Aliens: Colonial Marines lesz az első olyan játék, mely valóban a filmben látott élményt nyújtja a játékosoknak" - állítja Gary Knight, a Sega igazgatója. "A Gearbox Software remek munkát végez a franchise-zal és nagy élményt nyújt majd ez az akciódús FPS, melyben ko-op élményre is számíthatunk."


Az Aliens: Colonial Marines története szerint az elhagyatott hajó, a U.S.S. Sulaco kering az LV-426 bolygó körül. A játékos a magasan képzett United States Colonial Marines tagja, akiket a hajó átkutatásával bíztak meg. Itt természetesen kiderült, hogy mi is történt a legénységgel és hamarosan a saját életükért kell harcolniuk.

A játékban nem csak a U.S.S. Sulacon járunk, hanem eljutunk - többek között - az LV-426-ra is. A filmben megismert összes fegyver visszatér, de természetesen lesznek újak is. További információk a jövő héten várhatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • debut12 #11
    Ne haragudj, de remélem nem is jön ki konzolra, mert akkor mi PC-sek csak egy gagyi konzol portot kapunk a pénzünkért ultragagyi, konfigurálhatatlan grafikával, pont mint a Crysis 2-nél, amit úgy elcsesztek a nyomi konzolok miatt, hogy szinte sírva játszok vele!
  • Skynet #10
    A SEGA a kiadó...:)
  • nessboth #9
    Sega=Ajajajajjjajajajajjjj.....
  • Skynet #8
    A bolygó neve halál végén nincs Nostromó,csak a 8. utas a halál végén ahol is felpukkan :)

    Egyébként remélhetőleg nem lesz anyira hígfos az egész mint az AvsP 3 nevű gyászfosadék játék.
  • IMYke2.0.0.0 #7
    My bad. Nostromóval kevertem.
  • Macccy #6
    Így van. Nem tudjuk meg mi lett a Sulaco -val, szóval itt az alkalom. Gearbox befejezte a hajrát a DNF -el, most már ráérnek befejezni ezt.

    És for the record: az "AlienS" volt eredeti címen, nem Alien.
  • Zombee #5
    Elhagyták Ripley-ék az LV426-ot, és az Alien 3 elején tűz miatt a hajó kidobta a hibernáló kamrákat egy mentőkabinban. De hogy a Sulaco sorsa mi lett, azt nem tudjuk. Fel nem robbant, az tuti.
  • IMYke2.0.0.0 #4
    [...]mi lett a Sulacoval"

    Vedd csak elő szépen az "Alien" (magyarul a "Bolygó neve: halál" címet adták neki) c. filmet és nézd meg a végét!
    Megtudod, mi lett a Sulacoval.
  • Hans von Luck #3
    A Gearbox talán összerakja rendesen a cuccot...bízzunk bennük!
    A történet nem hangzik rosszul, mindig érdekelt mi lett a Sulacoval
  • BoneHeart #2
    Ha itt is olyan jó fej lesz a sega mint az avp 2010nél, akkor cseszhetjuk. Kis idő után megjelenés után bejelentették, hogy bizony nem lesz több support konzolokra mert "nincs mit javítani."

    aha