Ötvös Tibor

Megkötésekkel jön az SSFIV: Arcade Edition PC-s változata

Komoly megkötésekkel lehet majd csak elindítani a Super Street Fighter IV: Arcade Edition PC-s változatát.

A Capcom elmondása szerint ugyanis a vásárlónak rendelkeznie kell egy Games for Windows Live azonosítóval és folyamatos internetes kapcsolatra is szükség lesz ahhoz, hogy a játék teljes verzióját élvezhessük. Ha ezek közül valamelyik nincs, akkor nincs online játék, de fontosabb, hogy nem tudunk majd menteni és a 39 karakterből csak 15 lesz elérhető.



"A Street Fighter IV esetében rengeteg volt a csaló és például tönkretették a Ranglistákat is" - jelentette be a Capcom vezetője, Christian Svensson. "Ennek elkerülése érdekében az SSFIV: Arcade Edition az SSA technológiát használja majd (ez volt a Dead Rising 2-ben is)." Pozitívum azonban, hogy nincs megkötve, mennyiszer telepíthetjük fel a játékot.

A Super Street Fighter IV: Arcade Edition július 7-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #6
    és az neked miért lenne jó? ( mondjuk nekem mindegy lenne de akkor is :)
  • Skynet #5
    Hagyná a francba a Capcom a pc-t ahogy egyre többen...:)
  • KennyGTP #4
    Lehet hogy hülye kérdés, de (onlineban) a SF4-ben miben lehet csalni??? Pl. végtelen élet???
  • zola2000 #3
    de legalább enged játszani offline módban, nem úgy mint anno az ubi...

    a csaló problémára meg pcn nem nagyon lesz megoldás, ahhoz túl nyílt rendszer.
  • dronkZero #2
    Ja, nekem is ez ugrott be, hogy a Dead Risingnál is biztosan kurvára jól működött a dolog, ha még csak futó kellemetlenséget sem okozott a krekkelés...

    Normálisan működő anti-cheat program meg pont azért nem lesz soha, amiért normálisan működő másolásvédelem se: vagy túl könnyen feltörhető, vagy olyan szinten szigorú, hogy megszopat mindenkit, és olyan áron inkább nem is kell.
  • CptObvious #1
    És a Dead Rising 2 esetében is szépen feltörték a védelmet. Megint csak azok fognak rosszul járni, akik megveszik eredetiben.

    Ha már amúgy is a csalóktól próbálják megóvni a játékot, akkor inkább normálisan működő anti-cheat programot kéne készíteni ahelyett, hogy felesleges védelemmel látják el a játékot.