Ötvös Tibor

Friss képeket kapott a Torchlight II

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az egykori Blizzard alkalmazottakból álló Runic Games első akció-RPG-je, a Torchlight végül sikert aratott és ezért folytatást kap.

A játék szimplán a Torchlight II címet kapta és év elején már megtudhattunk pár információt is a játékról. Ma pedig megjelentek az első képek is a programból, melyek magából a játékmenetből származnak. A látottak alapján a grafikai megvalósítás nem sokat változott és a hírek alapján a játékmenet is marad az előd által felvezetett vonalon.

Klikk ide! Klikk ide!

"A folytatás térképei háromszor nagyobbak lesznek, mint az előd területei" - árulta el Patrick Blank, a Torchlight II vezető dizájnere. "A bejárható területeket pedig sokkal részletesebben dolgoztuk ki. Egy házba belépve például több, a napi életmódhoz szükséges eszközt láthatunk, a dungeonok pedig több szintesek is lehetnek."

A Torchlight II az E3-on is kint lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mg1992mg #3
    Nem kimondottam az élekre gondoltam, hanem a játék grafikája tűnik bődületesen rosszabbnak, de attól még lehet ugyan olyan jó, mint az első része, hiszen nem csak a grafika számít, de így azért egy picit visszalépés grafika terén. Lehet, hogy a gépigényt nem igazán akarják változtatni(az 1-é is alacsony volt), így hiába van nagyobb tér, tartani akarják a gépigényt, hogy sokan tudjanak játszani vele, így ez a grafika rovására megy.
    Mellesleg jogos, majd megvárjuk a Full HD képeket, vagy a végleges verzióból saját magunk is megcsodálhatjuk hogy tényleg ilyen ronda lesz vagy ezek még nem végleges képek.
  • TommeyIkya #2
    Egyetértek a képek láttán, de egyrészt ezek eléggé kis képek, arról sincs információ milyen beállítások voltak éppen a játékban, amikor a képeket csinálták.

    A pixelességet főleg az éleken látom, gondolom te is arra gondolsz, azt egy Anti Alias megoldja.

    Akkor lenne gáz, ha egy Full HD képet tennének ki azzal a képaláírással, hogy "Maximális grafikai beállítások mellett". Na, akkor tényleg lenne miért aggódni. :)
  • mg1992mg #1
    Úristen... Csak szerintem bődületesen rossz a grafikája az 1-hez képest? Nézzetek már rá azokra a karakterekre... Az oké, hogy képregényes grafika, de ez már pixeles inkább...