Ötvös Tibor

Az első Sniper: Ghost Warrior 2 kép

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a City Interactive bejelentette a Sniper: Ghost Warrior folytatását.

A hivatalosan még mindig Sniper: Ghost Warrior 2 néven futó FPS-ről azt már megtudhattuk, hogy a CryEngine 3, de ma megjelent az első kép is az alkotásból. A lenti fotó elég jól néz ki, de azt rögtön tegyük hozzá, hogy állóképeken az előddel sem volt gond. Szóval ha az első rész hibáit kijavítják és egy parádés grafikával mindezt meghintik, akkor még kellemes csalódás is érheti a játékosokat.



Sajnos megjelenési dátummal vagy bármilyen komolyabb részlettel továbbra sem szolgálhatunk a játékkal kapcsolatban. Az azonban szinte majdnem biztos, hogy a Sniper: Ghost Warrior 2 is kint lesz az idei E3-on, így remélhetőleg hamarosan kiemelten is foglalkozhatunk a programmal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • flatszeru #2
    hát ha nem olyan okádék MI lett volna az első részben egy tök jó játék lehetett volna.Meg is nézem,nem e csináltak hozzá valami javítást amitől játszhatóvá válik. :)
  • mg1992mg #1
    Na, nem rossz. Jó látni, hogy a City Interactive nem csak a határozottan szar játékokat nyomatja(Lásd: Rossz PC Játékok sorozat), hanem próbál valamilyen szinten fejlődni :)