Ötvös Tibor

Új karakterek az Assassin's Creed: Revelationsban

A Ubisoft bemutatott négy új karaktert, akik csatlakoznak Ezio és Altair utolsó küldetéséhez az Assassin's Creed: Revelationsban.

Klikk ide!
Első új barátunk a történelmi alakról mintázott Manuel Palaeologos, aki egy politikai befolyással bíró arisztokrata és jobb kapcsolatot ápol a bizánci törvénykezéssel mint a templomosokkal. Nekünk kell kideríteni, hogy igazából melyik oldalon áll. A második egy hölgyemény, név szerint Sofia Sorto, akit Albrecht Dürer 'Fiatal velencei nő portréja' című festménye alapján alkottak meg a programozók. A hölgy természetesen Ezio szerelmének tárgya lesz, aki feladja életét és beáll a bérgyilkosok közé.

A harmadik szintén egy létező történelmi személy, Suleiman herceg áll, aki az Ottomán birodalom fiatal trónörököse és komoly családi viszályba keveredett az örökösödés miatt. Az idősödő Ezio támogatja a fiatal herceget és igyekszik tanácsokkal ellátni őt. Az utolsó Yusuf Tazim, Konstantinápoly egyik bérgyilkos mestere, Ezio barátja és egyben riválisa is. Ő mutatja meg nekünk, hogy hogyan használja az új kampóját, mellyel gyorsabban haladhatunk a városban.

Az Assassin's Creed: Revelations novemberben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fbn Lx #2
    az előző rész krediccét elnézve rengeteg román dolgozott a játékon, úgyhogy magyar vonatkozásban nem sok jóra számíthatunk :D
  • blessyou #1
    Magyarként mindenesetre plusz érdekesség lesz ezt játszani :)